ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«Always and Forever»: Festive gathering στο showroom του ZoeK και της Ζωής Κέρος!

“Σε ευχαριστώ όχι μόνο για την υποστήριξη σου όλα αυτά τα χρόνια, αλλά πρωτίστως επειδή από την πρώτη στιγμή με αντιμετώπισες ως μία σημαντική designer”, μου είπε με μία αγκαλιά και ένα φιλί, το βράδυ του Σαββάτου, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, μετά από άλλη μία μεγαλειώδη επιτυχία που γνώρισαν τα unique jacket της, στο The Pop up Project. Αλήθεια είπε. Την Ζωή, που έως την πρώτη της συλλογή που υπέγραψε για το ZoeK, την γνώριζα μόνο ως την κόρη του Σάμ και της Χρυσούλας Κέρος, που έχει αυτό το “κάτι” που μπορεί να απογειώσει ένα κατά τα άλλα συνηθισμένο στρατιωτικό αμπέχονο, στο απόλυτο “It” jacket.

ΖΩΗ ΚΕΡΟΣ

Και τώρα, ανάμεσα σε δύο Pop up Projects (η Ζωή είναι μία από τις πιο αγαπημένες designers του μεγαλύτερου shopping event που έχει γίνει θεσμός), υποδέχτηκε για πρώτη φορά αγαπημένους φίλους, δημοσιογράφους, στυλίστες, influencers καθώς και editors γυναικείων περιοδικών μόδας και digital μέσων, στο δικό της χώρο στην Κηφισιά, στο cosy showroom του brand ZoeK.

Για τη σεζόν FW23 λοιπόν, τo brand ZoeK παρουσιάζει τη συλλογή «Always and Forever».

Τα unique jackets της Ζωής Κέρος εμπνεύστηκαν για μια ακόμη φορά από τους δρόμους της Νέας Υόρκης, εκεί απ’ όπου ξεκίνησε το μαγικό ταξίδι του brand στο χώρο της μόδας.

ΕΛΕΝΗ ΓΙΟΚΑΡΗ, ΕΛΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ
ΜΑΙΡΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΕΡΟΣ, ΝΑΝΣΥ ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΒΙΛΔΙΡΙΔΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΛΛΗ-ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΙΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ
ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΙΚΗ ΑΛΑΜΑΝΗ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΛΛΑΚΗ, ΕΛΕΝΗ ΜΟΡΑΝΤΖΗ

Φέτος, όμως, η συλλογή αποκτά νέα διάσταση, εμπλουτιζόμενη με jackets από οικολογική γούνα, βελούδινες υφές και κοτλέ biker jackets. Κάθε κομμάτι στη συλλογή αποπνέει μια αίσθηση διαχρονικής κομψότητας, δημιουργώντας έναν κρίκο μεταξύ του χθες και του αύριο.

Η FW23 συλλογή είναι διαθέσιμη στο showroom στην Κηφισιά, στο ηλεκτρονικό κατάστημα του brand, καθώς και στο «Christmas at The Pop up Project», που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 16 & την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στο αριστοκρατικό Ballroom του εμβληματικού ξενοδοχείου του Συντάγματος King George!

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!