ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Αλέξανδρος Γκικόπουλος: Ελληνικό cocktail βραβεύτηκε στα 101 καλύτερα του κόσμου! Διαβάστε σε εμάς την συνταγή του…

Το Supernature του Αλέξανδρου Γκικόπουλου πλέον φιγουράρει ανάμεσα στα 101 World’s Best Cocktails.
Το Supernature είναι μία νέα πρόταση σε cocktail που έχει ήδη μπει στα μπαρ και τις προτιμήσεις όλων όσων αγαπούν τους ανατρεπτικούς συνδυασμούς και τις φίνες γεύσεις.

Είναι φτιαγμένο με Bacardi Superior Rum, χυμό από lime, λικέρ από πορτοκάλι και κρέμα καρύδας, ενώ στο χείλος του ποτηριού υπάρχει ένα μείγμα από αποξηραμένη καρύδα και μαύρο αλάτι

Το Supernature του Αλέξανδρου Γκικόπουλου πλέον φιγουράρει ανάμεσα στα 101 World’s Best Cocktails!

Το Supernature του Αλέξανδρου Γκικόπουλου πλέον φιγουράρει ανάμεσα στα 101 World’s Best Cocktails!

Το Supernature, παράλληλα αποτελεί μια νέα οπτική πάνω στην Tiki κουλτούρα για το 2015: Είναι εξωτικό και “φρέσκο”, γεμάτο αρώματα και ένταση, ωστόσο σερβίρεται σε κουπέ ποτήρι ώστε να μπορεί να ταιριάζει ιδανικά σε κάθε περίσταση και χώρο.

Δημιουργός του, είναι ο Αλέξανδρος Γκικόπουλος...

Δημιουργός του, είναι ο Αλέξανδρος Γκικόπουλος…

Δημιουργός του, είναι ο Αλέξανδρος Γκικόπουλος, ένας bartender που ίσως να γνωρίσατε στο Pere Ubu, ίσως να σας σέρβιρε στο Apsendi ή ίσως να σας ξενύχτησε στα Balthazar, Bookali και Hide & Seek. Εγώ τον γνωρίζω προσωπικά, είναι ένας από τους μεγαλύτερους λόγους που ξημεροβραδιαζόμασταν στο Apsendi, και κάθε -μα κάθε- φορά με μεγάλη χαρά δεχόμασταν να γίνουμε οι δοκιμαστές του…

Με έμπνευσή του το θρυλικό Mai Tai και την δροσιστική αποκάλυψη που πάντα προσφέρει μία Pina Colada, το Supernature ήρθε για να γίνει η νέα classic και διαχρονική επιλογή που θα είναι αρεστή σε όλους.
Πλέον, μπορείτε όχι μόνο να το ζητήσετε με το όνομά του αλλά παράλληλα και να το δείτε στην λίστα με τα 101 καλύτερα cocktail του κόσμου, την οποία υπογράφει ο γκουρού των cocktail και κριτής παγκόσμιων διαγωνισμών cocktail, Gary Regan!

Η μαγική συνταγή:
– 60 ml Bacardi Superior Rum
– 15 ml κρέμα καρύδας
– 15 ml χυμό από lime
– 15 ml λικέρ από πορτοκάλι
– 2 dashes aromatic bitters
Rim: Μείγμα από αποξηραμένη καρύδα και μαύρο αλάτι
Method: Shake!!!

 

Πώς να στηρίξετε το Supernature:
– Χρησιμοποιήστε hashtag σε όλα τα social media #BacardiSupernature
– Αναζητήστε το στο Facebook, κάντε like και μείνετε συντονισμένοι με όλες τις guest εμφανίσεις και την πρόοδό του, στο page “Bacardi Supernature by Alejandro Gkikopoulos”
– Αναζητήστε το στο Instagram και κάντε follow στο “bacardisupernature” και στο Twitter “@Bsupernature”
– Ζητήστε το με τα συστατικά του στον αγαπημένο σας bartender ή φτιάξτε το στο σπίτι και ανεβάστε μία φωτογραφία με hashtag #BacardiSupernature.

error: Content is protected !!