ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Αγκαλιά αγάπης από την «Ελπίδα» & το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη»!

Μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης και ζεστασιάς για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη άνοιξαν μέσα στις Άγιες Ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» και το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη».
Με πρωτοβουλία της κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη και το φετινό Πάσχα εστάλησαν αγαθά για το Πασχαλινό τραπέζι, υγειονομικό υλικό και είδη πρώτης ανάγκης σε Δήμους, Μητροπόλεις, φορείς και Ιδρύματα σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Θέλοντας να τους ευχηθεί και εκφράσει την ειλικρινή της συμπαράσταση μέσα στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, η κυρία Βαρδινογιάννη συνομίλησε, μέσω τηλεδιάσκεψης με εκπροσώπους των φορέων.

Στιγμιότυπο από την παράδοση των δεμάτων αγάπης στην Κηφισιά τα οποία παρέλαβαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς κύριος Γιώργος Θωμάκος και η Δημοτική Σύμβουλος κυρία Νίνα Βλάχου

Δέματα αγάπης από την ΕΛΠΙΔΑ και το Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη εστάλησαν σε συναθρώπους μας που έχουν ανάγκη

«Το φετινό Πάσχα βρίσκει τη χώρα μας, όπως και ολόκληρη την ανθρωπότητα, αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο της πανδημίας, με τεράστιες δυσκολίες και προβλήματα. Η κοινωνία μας μένει, όμως, όρθια χάρη στις διαρκείς προσπάθειες του καθενός από εσάς, και όλων μας, με τους ήρωες γιατρούς και νοσηλευτές βεβαίως στην πρώτη γραμμή της μάχης. Όλοι μαζί, ο καθένας από την πλευρά του, αγωνιζόμαστε για να στηρίξουμε όσους έχουν ανάγκη και να τους δώσουμε δύναμη κι ελπίδα. Ολόκληρη η οικογένεια του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ και του Ιδρύματός μας βρίσκονται στο πλευρό τους και στο πλευρό καθενός από εσάς, που δίνετε μια καθημερινή μάχη για να φέρετε εις πέρας το ιερό σας έργο. Θέλω να ελπίζω πως η περιπέτεια της πανδημίας πλησιάζει προς το τέλος της. Είμαι πεπεισμένη πως η Ελληνική κοινωνία θα βγει νικήτρια. Πως ο εμβολιασμός και τα μέτρα προστασίας θα ξεδιπλώσουν ένα προστατευτικό πέπλο γύρω μας που θα μας οδηγήσει στο δρόμο προς την τελική «θεραπεία». Αυτό το Πάσχα θα ενώσουμε τις προσευχές μας μαζί σας και θα παρακαλέσουμε τον Θεό να χαρίσει την υγεία και την ασφάλεια σε όλους, και σύντομα να μπορούμε να επανέλθουμε σε μια κανονικότητα που θα μας επιτρέψει να ονειρευόμαστε για όλα τα παιδιά και τις οικογένειες ένα καλύτερο αύριο» είπε η κυρία Βαρδινογιάννη.


Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των φορέων ευχαρίστησαν συγκινημένοι την κυρία Βαρδινογιάννη για τη στήριξη, την αγάπη και τη συμπαράστασή της, ενώ τη συζήτηση συντόνισε η Γενική Γραμματέας του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Τζωρτζίνα Έλληνα.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!