ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Αγγελική Αγγελίδη: Τα πολύχρωμα κλαδιά της άνθισαν στην απέναντι όχθη του Αιγαίου!

Το Euphoria και Ελληνίδα καλλιτέχνης Αγγελική Αγγελίδη, ταξίδεψαν στην Άγκυρα όπου, με έναν ιδιαίτερο συμβολισμό, ανάμεσα  στην Εθνική εορτή της Ελλάδας, και την Εθνική εορτή της Τουρκίας, πραγματοποιήθηκε η πρώτη ατομική έκθεση της καλλιτέχνιδας στο εξωτερικό, με τίτλο “…and Euphoria”.


Την παραμονή των εγκαινίων, η Αγγελική Αγγελίδη, έκανε live performance για το κοινό της Άγκυρας, παρουσία της Τουρκικής τηλεόρασης, φορώντας μια λευκή φόρμα, θέλωντας με αυτόν τον συμβολισμό, να στείλει ένα μεγάλο μήνυμα ειρήνης!
Το έργο της εικαστικού δημοπρατήθηκε και τα έσοδα δωριστήκαν σε έναν οργανισμό που στηρίζει τις υποτροφίες Τούρκων φοιτητών!


Στην έκθεση δέσποζε η Τουρκική σημαία δίπλα στην Ελληνική, με σκοπό, το μήνυμα της ειρήνης μέσω της τέχνης, και όπως δήλωσε ο Τούρκος γκαλερίστας Rachmi Cogende : η Τέχνη δεν έχει σύνορα και η ανθρωπότητα αυτό που χρειάζεται είναι η Ειρήνη!


Η Αγγελική Αγγελίδη τόνισε στην ομιλία της την σημασία της Ελληνικής σημαίας για εμάς τους Έλληνες καθώς και την ευγνωμοσύνη της που την είχαν δίπλα της!

error: Content is protected !!