ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Αυτή την Κυριακή πάμε για λιομάζωμα στο Κτήμα Κοκοτού!

Το Κτήμα Κοκοτού ξεκίνησε όταν η οικογένεια του Γιώργου Κοκοτού, σαράντα σχεδόν χρόνια πριν, αποφάσισε να εγκαταλείψει την αστική ζωή της μεγαλούπολης και να έρθει εδώ στην Σταμάτα, προκειμένου να χτίσει το σπίτι της και ν΄ασχοληθεί με την καλλιέργεια της γης.
Αυτή την Κυρικαή, γιορτάζουμε τον Αι Γιώργη τον Μεθυστή,όπου και θα γίνει παράκληση στις 12.00 στο ομώνυμο εκκλησάκι στο κτήμα.

Ναταλία Κοκοτού, Φαίη Μπέη, Laura Mamakos, Άννα Κοκοτού.

Με την αγαπημένη μου Μαρία Παπαθανασίου-Αρώνες

Τείνει να γίνει μία συνήθεια, τόσο δυνατή όσο και αγαπημένη. Κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα, να επισκεπτόμαστε το Κτήμα Κοκοτού.
Σας είχα ξεναγήσει σε μία Ανοιξιάτικη μου Κυριακή στο Κτήμα που φιλοξενεί τον Αμπελώνα των 70 στρεμμάτων με τις διεθνείς ποικιλίες αλλά και τον εντυπωσιακό Ελαιώνα, τους ολάνθιστους κήπους που φιλοξενούν τον Μελισσώνα, το φουτουριστικό σπιτάκι με τον Ορνιθόνα και τον Λαχανόκηπο

Μία Κυριακή στο Κτήμα Κοκοτού, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απολύτως από αντίστοιχα Κτήματα που φιλοξενούν Αμπελώνες στη Γαλλία ή στην Ιταλία. Πιστέψτε με…

Αυτή την Κυριακή λοιπόν, την Φθινοπωρινή, ο Γιώργος και η Άννα Κοκοτού μας προσκαλούν να την περάσουμε στο γοητευτικό Κτήμα της Σταμάτας, από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, και να επιδοθούμε σε λιομάζωμα!

Αυτή την Κυρικαή, γιορτάζουμε τον Αι Γιώργη τον Μεθυστή,όπου και θα γίνει παράκληση στις 12.00 στο ομώνυμο εκκλησάκι στο κτήμα.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν ξεναγήσεις στο οινοποιείο και στον αμπελώνα καθώς και γευσιγνωσία των κρασιών, ενώ 11.00′-13.00′ θα υπάρχουν δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά 2-8 ετών.*

Ο Νικόλας και η Ελμίνα στους Ελαιώνες του Κτήματος

Μία Κυριακή αλλιώτικη από τις άλλες…

Μία διαφορετική Κυριακή, γεμάτη εικόνες, αρώματα και πρωτόγνωρες εμπειρίες, σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής, όπου η κορυφαία εταιρία Catering, Intercatering θα φροντίσει για το lunch μας όσο εμείς θα δοκιμάζουμε τα εκλεκτά Cabernet Sauvignon, Merlot και Chardonnay του κτήματος!

Λοιπόν, επειδή από ότι καταλάβατε πρόκειται για την καλύτερη πρόταση που θα μπορούσαμε να φανταστούμε για αυτή την Κυριακή, φροντίστε να κάνετε απαραιτήτως την κράτηση σας -2108145113 & 6946504838- και θα σας δω από κοντά την πρώτη Κυριακή του μήνα, αυτή την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, στο πιο συναρπαστικό λιομάζωμα!


*Κόστος 10 ευρώ ανά παιδί

Καλό μήνα! xxx

error: Content is protected !!