ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Την Κυριακή κερνάμε Καφέ -και όχι μόνο- στο The Pop Up Project Store!

Αυτή την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, τα καταστήματα είναι ανοικτά, και εμείς στο The Pop Up Project Store, στον 1ο όροφο του Golden Hall, παρέα με την Miele και με την Δέσποινα Καμπούρη κερνάμε φρεσκοκομμένο καφέ και αφράτα cupcakes!


Σας περιμένουμε όλους στο “to-die-for” Laundry Room που έχει στήσει η Miele στο σκηνικό σαν βγαλμένο από το Pinterest, του Pop Up Project Store, για να περάσουμε την Κυριακή μας παρέα και να μοιραστούμε μυστικά & tips για τα υφάσματα που μας αρέσει να φοράμε, για την φροντίδα τους, και φυσικά, πως μπορούμε να μετατρέψουμε και εμείς το Laundry Room του σπιτιού μας, στο αγαπημένο μας δωμάτιο! Γίνεται? Ναι, γίνεται…


Οι 30 πρώτες που θα έρθουν, θα κερδίσουν ένα υπέροχο δώρο για την φροντίδα των ρούχων με την υπογραφή της Miele, ενώ όλες όσες παραβρεθούν θα μπουν στην κλήρωση της Miele για να κερδίσει το συγκλονιστικό πλυντήριο ρούχων Miele WMB125 WPS Performance, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου!

Και φυσικά, μιας που η Κυριακή είναι ημέρα για την οικογένεια, στο The Pop Up Project Store θα υπάρχουν photobooth, γλυκά, props, αρκουδάκια και άλλα δώρα για τα παιδιά.

Σας περιμένουμε όλους για καφέ, δώρα και για πολλά My Miele Moments…

error: Content is protected !!