ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Afternoon Tea με το Blond(con)fusion!

Σοβαρά τώρα, αν θα έπρεπε να διαλέξεις έναν άνθρωπο για να πιεις τσάι μαζί του, η Εύη Φέτση δεν θα ήταν;
Εννοώ σοβαρό τσάι, με όλη την ιεροτελεστία που ακολουθείται, με τα σωστά finger sandwiches, με Κέικ βανίλιας πασπαλισμένa με κρέμα τριαντάφυλλο και ζαχαρωμένα πέταλα, με scones και butter cookies με lemon curd, με quiche Lorraine, με muffines και cupcakes και Μαντλέν, με όλα όσα προστάζει ένα σωστό British Afternoon Tea, από αυτά που τόσο χαρακτηριστικά περιγράφει η Εύη Φέτση και το Blond(con)fusion! Ε, ναι, εννοείται πως θέλεις να πιεις αυτό ακριβώς το τσάι με την Εύη.

Η Εύη Φέτση -aka Evoula- είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύεσαι για να σε μυήσει στο απόλυτο Afternoon Tea.

Η οποία το θέλει εξίσου πολύ και γιαυτό διοργάνωσε το  “Blond” Afternoon Tea – πιστέψτε με, είναι ήδη talk of the town- το οποίο, σερβίρεται κάθε απόγευμα από τις 16:00 μέχρι τις 20:00 στο Pastis, στο Golden Hall. Εκεί, λοιπόν, στην ροζ “αγκαλιά” που εμπνεύστηκε και έφτιαξε εξολοκλήρου η Εύη, θα μας περιμένει μία μεγάλη ποικιλία αρωματικών τσαγιών και βοτάνων Kusmi που θα συνοδεύουν ιδανικά δημιουργικές ιδέες των ταλαντούχων chefs Δημήτρη και Θανάση Σταμούδη. Finger sandwiches, υπέροχα cakes, αφράτες κρέμες, μπισκότα, τρούφες, χρωματιστές μαρέγκες, ροζέ σαμπάνια Deutz, όλα επάνω σε ένα ροζ trolley από το οποίο θα σερβίρεστε, έχοντας  δύο επιλογές: full menu ή a la carte για να μπορείτε να δοκιμάσετε ότι, όσο και όπως θέλετε.

Το Afternoon Tea του Pastis σε concept της Ευούλας, δεν είναι τίποτε άλλο παρά η τέλεια επιλογή για να βρεθούμε με τις φίλες μας, να κεράσουμε τις κόρες μας, να κάνουμε τα ραντεβού μας, και φυσικά να αφεθούμε ολοκληρωτικά στην αίσθηση της αισιοδοξίας και της χαράς που ακτινοβολεί σε όλο τον χώρο της brasserie.

Εσείς μπορείτε να φανταστείτε καλύτερο σκηνικό από αυτό που έστησε το Blond (con) fusion στο Pastis, και καλύτερη παρέα από αυτήν της Εύης Φέτση, για τσάι? Εγώ, όχι.

error: Content is protected !!