ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η συναυλία του καλοκαιριού είναι αυτή!

Να μπαίνει ο Απρίλιος, ο πρώτος πραγματικά ανοιξιάτικος μήνας και να φέρνει αυτά τα νέα για το καλοκαίρι…. Που να αφορούν το πιο διάσημο reggae-pop συγκρότημα στον κόσμο, τους UB40 , που θα υποδεχθεί ο Αντώνης Ρέμος σε δύο μοναδικές συναυλίες , σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, στις 8 και 10 Ιουλίου, αντίστοιχα.
Αν δεν είναι αυτά απίθανα νέα, τότε ποια?


Η πιο πετυχημένη reggae -pop μπάντα, UB40 ,που πρωταγωνιστεί στη διεθνή μουσική σκηνή εδώ και 40 χρόνια και ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής, ετοιμάζουν δύο εκρηκτικές συναυλίες που θα αφήσουν εποχή!
Οι UB40, με περισσότερα από 70εκ. πωλήσεις και τέσσερις φορές υποψήφιοι για βραβείο Grammy, έρχονται στην Ελλάδα , για να γιορτάσουν τα 40χρονα γενέθλιά τους , ταξιδεύοντας μας στο μαγικό μουσικό τους σύμπαν, με ρυθμούς reggae & global pop και να μας κάνουν να θυμηθούμε παλιές και νεότερες παγκόσμιες επιτυχίες τους, όπως το “Red Red Wine”, το “Here I Am” και δεκάδες ακόμη singles.


Ο «δικός μας» Αντώνης Ρέμος, ο διεθνώς καταξιωμένος ερμηνευτής, έρχεται σε αυτή τη μουσική συνάντηση της χρονιάς, για να μας συνεπάρει και πάλι, με τις δεκάδες επιτυχίες του και να μας θυμίσει για μια ακόμη φορά, τον λόγο για τον οποίον βρίσκεται αδιάλειπτα στην κορυφή των Charts και της καρδιάς μας, εδώ και τρεις δεκαετίες.
Ραντεβού λοιπόν, στις συναυλίες – έκπληξη που θα χαρακτηρίσουν το 2019 και θα χαρίσουν ανεπανάληπτες μουσικές συγκινήσεις στο μουσικόφιλο κοινό που θα βρεθεί στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, στις 8 Ιουλίου και στο Θέατρο Πέτρας στην Αθήνα, στις 10 Ιουλίου.
Ώρα έναρξης: 21.30
Ώρα προσέλευσης: 19.30μ.μ.
Προπώληση : https://www.ticketmaster.gr
Θα λείπει κανείς?

error: Content is protected !!