ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

A Magic Cabinet : Το μαγικό ντουλάπι της Ευγενίας Χανδρή!

Μου έστειλε χθες δώρο η Ευγενία Χανδρή ένα υπέροχο basket γεμάτο με εκλεκτά ελληνικά προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης. Ένα καλάθι “τόσο Φαίη”, που μοιράστηκα αρκετά Instagram Stories μαζί σας, καθώς το άνοιγα και ανακάλυπτα έναν έναν τους θησαυρούς με την ελληνική προέλευση και υπογραφή.


Το A Magic Cabinet, με την κομψή υπογραφή της Ευγενίας Χανδρή, είναι μια μοναδική online εμπειρία για όσους θέλουν να ανακαλύπτουν τα πιο ποιοτικά, καλαίσθητα, πολύτιμα και εκλεκτά προϊόντα γαστρονομίας, ομορφιάς, στυλ και design από επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς και σχεδιαστές.
Τα «magic cabinets», ιδιαίτερα διαδεδομένα στην Ευρώπη τον 17ο και 18ο αιώνα, ήταν ντουλάπια που περιείχαν συλλογές από σπάνια, παράξενα, εξωτικά και ασυνήθιστα αντικείμενα, αντανακλώντας την αισθητική και το όραμα των συλλεκτών τους.
Ένα τέτοιο ζωγραφιστό ντουλάπι, φτιαγμένο στην Ιταλία το 1760, από το οποίο η μητέρα της Ευγενίας Χανδρή, ανέσυρε και χάριζε μικρά δώρα σε όλη την οικογένεια, ήταν η πραγματική πηγή έμπνευσης για το A Magic Cabinet.


Όπως ακριβώς συνέβαινε με τα μαγικά ερμάρια του παρελθόντος, στο www.amagiccabinet.com μπορείτε να βρείτε σύγχρονους θησαυρούς και απολαύσεις μέσα από μια ξεχωριστή εμπειρία storytelling και shopping σχετικά με την ελληνική γαστρονομία, τα αποστάγματα, την ομορφιά, την περιποίηση, το σπίτι, το στυλ, την γραφική ύλη, τα κατοικίδια και πολλά bespoke προϊόντα σε συνεργασία με ταλαντούχους δημιουργούς.
Εξέχουσα θέση ανάμεσα στα άλλα, τα beauty brands που φιλοξενούνται στο A Magic Cabinet, έχουν επιλεχθεί ένα-ένα από την Ευγενία Χανδρή με γνώμονα την ποιότητα και την αυθεντικότητα που βασίζεται στις ρίζες τους στην παράδοση και τις πρώτες ύλες του τόπου μας.

error: Content is protected !!