ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

A Jewel Made In Greece: The Year of Colors!

Ένα όνειρο που ξεκίνησε από την ιδιαίτερη και πολυσήμαντη γοητεία του σύγχρονου Ελληνικού κοσμήματος, έγινε μεγαλεπήβολη ιδέα, και όχημα τέχνης, επιχειρηματικότητας και διαλόγου, ταξίδεψε και αγαπήθηκε σε περισσότερους από 45 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, επιστρέφει πανηγυρικά για 8η χρονιά, από τις 25 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2022, στο Ζάππειο, με ένα στόχο. Να συνεπάρει με ενθουσιασμό και επιλογές υψηλής αισθητικής και αξίας εμπόρους, επισκέπτες και κοινό, και να επαναφέρει μέσα από μοναδικές υφές, υλικά, σχέδια και ξεχωριστές εμπειρίες την αισιόδοξη πολυχρωμία που όλοι επιζητούμε! Για 8η χρονιά, το A JEWEL MADE IN GREECE, η πολυεπίπεδη και συνεχώς αναβαθμιζόμενη πλατφόρμα προώθησης και ανάδειξης του σύγχρονου ελληνικού κοσμήματος στην Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο, διοργανώνει τη μεγαλύτερη Συνάντηση Δημιουργών, με την συμμετοχή των πιο εμπνευσμένων Ελλήνων καλλιτεχνών.

ΜΑΙΡΗ ΣΑΜΟΛΗ

Πυξίδα της επαγγελματικής διοργάνωσης που πλέον αποτελεί θεσμό και σημείο αναφοράς και πραγματοποιείται στον εμβληματικό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, είναι να δώσει τη δυνατότητα και το πεδίο στους Έλληνες σχεδιαστές κοσμημάτων να περιγράψουν με άνεση και ευελιξία το όραμά τους, να παρουσιάσουν εκτενώς τη δουλειά τους σε επιχειρηματίες, καταστήματα και εμπόρους χονδρικής, αλλά και να απευθυνθούν σε ιδιώτες που επιθυμούν να θαυμάσουν τις δημιουργίες τους. Αντίστοιχα, σε ένα περιβάλλον διάδρασης και αλληλεπίδρασης οι έμποροι και τα καταστήματα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε αμέτρητα στυλ, τεχνοτροπίες και είδη, τα προϊόντα που ταιριάζουν στην επιχείρησή τους, αλλά και το κοινό που αγαπά το κόσμημα, να γνωρίσει τον πολυδιάστατο χαρακτήρα του κλάδου, και να αγγίξει και να αποκτήσει τα κοσμήματα των ονείρων του. Την ίδια στιγμή ο έγκριτος Γεμολόγος και Επιστημονικός συνεργάτης του AJMIG, κ. Γιώργος Σπυρομήλιος, θα ξεναγεί τους επισκέπτες στο συναρπαστικό και πάντα ελκυστικό κόσμο των διαμαντιών, ενώ θα παρέχει την ευκαιρία για εκτίμηση των κοσμημάτων τους.

KONTAKIS

Το ΑJMIG το οποίο είναι πρωτοβουλία και διοργάνωση της Μαίρης Σαμόλη, ξεκίνησε το ταξίδι του πριν από μία δεκαετία, με γνώμονα τη διάδοση και αναγνώριση του ελληνικού αποτυπώματος σε επίπεδο αισθητικής και επιχειρηματικότητας στον κλάδο του κοσμήματος σε όλο κόσμο. Ήδη μετρά δεκάδες παρουσιάσεις, συμμετοχές και επιτυχημένες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εκθέσεις ανά την υφήλιο. Σύμβουλός του είναι η Ιστορικός Τέχνης Ίρις Κρητικού.

Η διοργάνωση, που παραδοσιακά χαρακτηρίζεται από λάμψη και δημιουργικότητα, παίρνει φέτος διαστάσεις απόλαυσης, χαράς και απέραντης αισιοδοξίας και με θέμα “The Year of Colors”, δίνει το έναυσμα για να επαναφέρουμε στη ζωή , στη σκέψη, στο περιβάλλον, στις σχέσεις και τα όνειρά μας, την ζωντάνια και την ορμή των χρωμάτων. Σε μία περίοδο που σε ολόκληρο τον κόσμο αφεθήκαμε στους περιορισμούς του γκρίζου, το AJMIG επιλέγει να γιορτάσει τα χρώματα και την ζωτική τους δύναμη, κάνοντας συμβολικά ένα νέο, χαμογελαστό, άνοιγμα στην εξωστρέφεια.

ANDRIGIANAKI

Η τριήμερη γιορτή Ελληνικής έμπνευσης, δημιουργικότητας, καινοτομίας και αμέτρητων επιλογών από μοναδικές limited edition συλλογές πρωτότυπων κοσμημάτων, θα ολοκληρωθεί με την ανακοίνωση των νικητών των θεσμοθετημένων ετήσιων βραβείων του που δίνουν κάθε χρόνο την ευκαιρία σε καλλιτέχνες από κάθε κατηγορία κοσμήματος να προωθήσουν περαιτέρω το brand και τις δημιουργίες τους με βάση ένα ολοκληρωμένο επικοινωνιακό πλάνο ενεργειών για την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα βραβεία είναι αποτέλεσμα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας αλλά και με κάλπη εντός της έκθεσης.

Για μία ακόμη χρονιά, η ζωντανή συνάντηση δημιουργικής έκφρασης, υψηλής αισθητικής, συνεργατικής επιχειρηματικότητας και εξωστρέφειας, που μετέτρεψε το “Made in Greece” σε τίτλο τιμής για κάθε δημιουργό σύγχρονου Ελληνικού κοσμήματος, επιστρέφει μεταφέροντας μηνύματα ουσίας, πολιτιστικού διαλόγου, επανεκκίνησης και αισιοδοξίας.

error: Content is protected !!