ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Όλα όσα συνέβησαν την αυτή την εβδομάδα!

Μια αξέχαστη πρεμιέρα με οσκαρικές εμφανίσεις είχε η πρεμιέρα του Λάκη Λαζόπουλου.
Ο γνωστός δημιουργός ανδρικών ενδυμάτων Τάκης Γιαννέτος, ετοίμασε ειδικά για την πρεμιέρα ό,τι καλύτερο μπορούσε για τον Λάκη Ζαζόπουλο και τους δύο κορυφαίους ηθοποιούς Πέτρο Φιλιππίδη και Παύλο Χαϊκάλη.
Ο Τάκης Γιαννέτος αντιπροσωπεύει την τέταρτη γενιά της οικογενειακής επιχείρησης Giannetos, ο οποίος σπούδασε στη διάσημη σχολή Marangoni, από όπου έχουν αποφοιτήσει τα πιο τρανταχτά ονόματα της παγκόσμιας σκηνής της μόδας.

Το Grand Meteora Hotel βρίσκεται στους πρόποδες των Μετεώρων, στην καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου. Πρόκειται για το πιο επιβλητικό και εντυπωσιακό κατάλυμα της περιοχής, δίπλα στο γραφικό χωριό Καστράκι και απέχει μόλις 3 χιλιόμετρα από το ιστορικό κέντρο της Καλαμπάκας.
Στην φωτογραφία διακρίνονται οι Κωνσταντίνος Παπαπούλιος, Αννίτα Ναθαναήλ, Άντζελα Ευριπίδη, Νόνη Δούνια, Κωνσταντίνος Παπαπούλιος

Το Grand Meteora Hotel είναι ένα μοναδικός προορισμός χαλάρωσης και ξεκούρασης αφού διαθέτει SPA υψηλών προδιαγραφών. Κομψά, άνετα και πλήρως εξοπλισμένα, τα δωμάτια του Grand Meteora Hotel είναι εξοπλισμένα με όλα όσα χρειάζεστε για την άνετη διαμονή σας. Ο επισκέπτης μένει έκθαμβος από την εντυπωσιακή μεγαλοπρέπεια των Μετεώρων.
Στην φωτογραφία οι Το Grand Meteora Hotel είναι ένα μοναδικός προορισμός χαλάρωσης και ξεκούρασης αφού διαθέτει SPA υψηλών προδιαγραφών. Κομψά, άνετα και πλήρως εξοπλισμένα, τα δωμάτια του Grand Meteora Hotel είναι εξοπλισμένα με όλα όσα χρειάζεστε για την άνετη διαμονή σας. Ο επισκέπτης μένει έκθαμβος από την εντυπωσιακή μεγαλοπρέπεια των Μετεώρων.

Κρις Χαμπερ, Κυριάκος Μουρατίδης, Γιάννης Λυσανδρόπουλος

Ο Χρήστος Νέζος με την Αννίτα Ναθαναήλ και τον Γιώργο Ντάβλα συναντήθηκαν στο Bonjour Cafe στα Τρίκαλα. Ο καφές Portioli ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα με αποκλειστική διάθεση από την Espresse.
Η Espresse ιδρύθηκε το 1996 με αντικείμενο τον καφέ espresso και των προϊόντων του Ιταλικού Οίκου Portioli. Απ’ τη σύσταση της, έχει εστιάσει στην ποιότητα των προϊόντων που αντιπροσωπεύει, με πάθος, ήθος και αξιοπιστία.

Πάντα εντυπωσιακή, η αγαπημένη ηθοποιός επισκέφτηκε το κατάστημα Mourtzi στην Ερμού για να διαλέξει γόβες από την νέα συλλογή S/S 2019!
Οι γόβες Mourtzi έχουν γίνει το σήμα κατατεθέν της εταιρείας καθώς με τα υπέροχα χρώματα και σχέδια αλλά και με την υψηλή ποιότητα των υλικών τους, απογειώνουν το γυναικείο στυλ σε κάθε ώρα της ημέρας!

Ένα party γεμάτο χαρά και πολύ κέφι διοργάνωσε η εταιρεία DOCA για τα παιδιά, τις μητέρες και τους εθελοντές του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης.
Χορευτική ομάδα διασκέδασε τα παιδιά με πολύ μουσική και χορούς ενώ παράλληλα τα πρόσωπα των παιδιών γέμισαν πρωτότυπες μάσκες με face painting. Γλυκά, σάντουιτς και αναψυκτικά ολοκλήρωσαν την ευχάριστη ατμόσφαιρα.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε με σκοπό την απόδοση της επιταγής από τα έσοδα της συλλογής τσαντών, πορτοφολιών και ρούχων “Νύμφες” με τον  Γενικό Διευθυντή των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, κ. Γιώργο Πρωτόπαπα να ευχαριστεί προσωπικά την κα Στέλλα Ντόκα για την ενεργή στήριξη και συνεισφορά της.
Στην φωτογραφία: Γιώργος Πρωτόπαπας (Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος), Στέλλα Ντόκα (CEO εταιρείας DOCA)

Με την παρουσία της ιδρύτριας του ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας, ο διεθνής ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία δύο φιλανθρωπικές θεατρικές παραστάσεις στο σχολείο «Εκπαιδευτική Αναγέννηση» στα πλαίσια της καμπάνιας του «Παιδιά βοηθούν Παιδιά».
H Πριγκίπισσα Αικατερίνη με ιδιαίτερη ζεστασιά βρέθηκε δίπλα στους μαθητές μιλώντας για τη σημασία και τη σπουδαιότητα της φιλανθρωπίας και της προσφοράς.
Οι μαθητές του Δημοτικού και του Λυκείου παρακολούθησαν τα «Παραμύθια για να σπάτε κέφι» από τη Θεατρική Ομάδα «Τόπι» του Τζιάνι Ροντάρι καθώς και «Τα Μαύρα Λουστρίνια» της Μάρως Δούκα.
Οι μαθητές της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης μέσω της συμμετοχής τους είχαν την ευκαιρία να υποστηρίξουν το έργο του Lifeline Hellas για την υποστήριξη των κρατικών νοσοκομείων.
Στην φωτογραφία διακρίνονται οι Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, κος Δημήτρης Αντωνόπουλος Πρόεδρος της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης, Πριγκίπισσα Αικατερίνη και Γενική Διευθύντρια της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης κυρία Έρι Μαντά

Οι εικαστικοί Δημήτρης Δεβούρος και Πάνος Γαρίδης ακριβώς έναν χρόνο νωρίτερα συνεργάστηκαν καλλιτεχνικά σαν ομάδα, στην έκθεση ‘ The Waliking Dead Art’ όπου και κατέλαβαν την 2η θέση στην ψηφοφορία κοινού αναμεσά σε 53 καλλιτέχνες.
Φέτος αποφάσισαν να συνυπάρξουν και να δημιουργήσουν την έκθεση: * I Leave You The Best Of My Self *
στην gallery ‘ Trii Art Hub’ παρουσιάζοντας τα ατομικά τους έργα.
Μια ξεχωριστή έκθεση με μοντέρνους πίνακες ζωγραφικής, γλυπτά, διακοσμητικές κατασκευές και πρωτοποριακά έπιπλα για την Ελλάδα με μασίφ ξύλο, υγρό κρύσταλλο και γυαλί.
Καρδιές γεμάτες χρώματα, ένταση, πάθος, συνυπάρχουν με ξεχωριστές δημιουργίες από γήινα υλικά. Ένα πάντρεμα καινοτόμων προτάσεων που θα μας συνεπάρει, φέρνοντας πιο κοντά το αύριο.
Gallery Trii Art Hub -Kουκάκι Από 3 Απριλίου εώς 7 Απριλίου 2019

error: Content is protected !!