ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ελάτε να κάνουμε το μεγαλύτερο Girls Night Out!!!

Το ok! για την ανακοίνωση του το πήρα μόλις χθες, στις πρώτες που το είπα ήταν στις φίλες μου χθες βράδυ που κάναμε girls night out, με dinner-aki στο Rakkan, σήμερα πρωί πρωί λέω τα νέα σε εσάς -αν και από χθες δεν κρατιόμουν…

Θέλετε να κάνουμε ένα καθιστό δείπνο στην Στοά Σπυρομήλιου με καλεσμένες… όλες εμάς; Η οποία Στοά να έχει μεταμορφωθεί σε έναν μαγευτικό χώρο με μαύρες και ροζ λεπτομέρειες, μόνο για εμάς…Τα τραπέζια που θα δειπνήσουμε να είναι μακρόστενα, και στολισμένα με μαύρα λινά τραπεζομάντιλα και ολόφρεσκα ροζ λουλούδια…Όλα εμπνευσμένα και δημιουργημένα από την διακοσμητική μπαγκέτα της Μυρτώς Πεζούλα! Και όταν θα είμαστε όλες εκεί, η οροφή της Στοάς να φωταγωγηθεί….Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, και με συνοδεία υπέροχης επιβλητικής μουσικής…Μαγεία…

895171

Του μοναδικού αυτού Dinner θα ακολουθήσει και μία έκπληξη που θα γίνει αμέσως talk of the town. Είναι όμως έκπληξη, και δεν αποκαλύπτεται, θα την απολαύσουμε on the spot! Και όλα αυτά, για έναν κορυφαίο λόγο: με 50 ευρώ που κοστίζει η συμμετοχή μας στο Φιλανθρωπικό αυτό Δείπνο, στη Στοά Σπυρομήλιου, και με την υποστήριξη του πολυκαταστήματος attica, η Εκδήλωση Φωταγώγησης φιλοδοξεί να δώσει και έμπρακτη στήριξη σε ανασφάλιστες και οικονομικά αδύναμες γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο του μαστού και αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στο κόστος της θεραπείας τους. Έμπνευση για τον σκοπό αυτό αποτελεί η Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία Ίαση-Στήριξη «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.» και ο Γρηγόρης Ξεπαπαδάκης, χειρουργός μαστού, Πρόεδρος και Ιδρυτής της «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ», που έχουν αφιερωθεί στην υποστήριξη αυτών των γυναικών.

 

Θα βάψουμε τον κόσμο ροζ!

Θα βάψουμε τον κόσμο ροζ!

Στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder Companies κάθε Οκτώβριο πραγματοποιείται παγκοσμίως το πρόγραμμα Φωταγώγησης Σημαντικών  Κτιρίων-Οροσήμων σε ροζ χρώμα με στόχο την ταχύτερη και ευρύτερη διάδοση της γνώσης για την πρόληψη.

download

Από το 2000 μέχρι σήμερα έχουν φωταγωγηθεί επάνω από 200 κτίρια-ορόσημα και μνημεία παγκοσμίου σημασίας σε 70 χώρες μεταφέροντας το αισιόδοξο μήνυμα ότι “Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ”.

Για 3 συνεχόμενη φορά το City Link – ένα κομβικό κτίριο στο κέντρο της πόλης – θα φωταγωγηθεί ροζ και θα μετατραπεί σε σύμβολο αισιοδοξίας που μεταφέρει το σωτήριο μήνυμα της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης.

Φέτος, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου, στις 20.00′ και το πλήρες ποσό από την αγορά προσκλήσεων-εισιτηρίων θα διατεθεί για την ενίσχυση της δράσης της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.

Ναι, θα είναι το καλύτερο Girls Night Out που έχουμε ποτέ ονειρευτεί. Και ναι, εννοείται πως μαζί μας θα είναι και η Ελένη Μενεγάκη.
Please, join us…xxx

banner

 

Για κράτηση θέσεων παρακαλώ επικοινωνήστε: PRogressive 210 7247300

Η πληρωμή των εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω τραπεζικής κατάθεσης στον λογαριασμό της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αρ. Λογ.: 6855 124936 583
ΙΒΑΝ: GR71 0171 8550 0068 5512 4936 583
SWIFT BIC: PIRBGRAA

Για πληροφορίες για την Παγκόσμια Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder Co. επισκεφθείτε την σελίδα: www.bcacampaign.com

It’s good to know:
To City Link είναι ένα σημείο που συνδέει την Αθήνα του χθες και του σήμερα. Αποτελεί ένα έργο του ελληνικού Μεσοπολέμου, που ισορροπεί ανάμεσα στο νεοκλασικό παρελθόν της πόλης και στην πρόκληση του μοντερνισμού.
Η Στοά Σπυρομήλιου είναι αναπόσπαστο κομμάτι ενός αρχιτεκτονικού συνόλου,  του City Link, αναγνωρισμένου από την Πολιτεία ως διατηρητέο μνημείο.
Η γλυπτική εγκατάσταση «ΠΕΡΑΣΜΑ» στο εσωτερικό της Στοάς αποτελεί το μεγαλύτερο υπαίθριο έργο της Ελλάδας κι ένα από τα μεγαλύτερα έργα της Ευρώπης. Η έμπνευση για το έργο προέρχεται από τον μύθο των Ελευσίνιων Μυστηρίων και έχει ως βάση δύο μορφές του αρχαίου κόσμου: Την Περσεφόνη και τον Διόνυσο. Η γλυπτική αυτή εγκατάσταση είναι μία προσφορά της Τράπεζας Πειραιώς στην Πόλη των Αθηναίων, και προσφέρει στον περαστικό την τέχνη ως εμπειρία της καθημερινής του δραστηριότητας.

Μερικές από τις δράσεις της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.

Η Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. είναι ο μοναδικός μη κερδοσκοπικός φορέας στην Ελλάδα ο οποίος, όχι μόνον παρέχει υπηρεσίες πρόληψης, αλλά κυρίως αντιμετωπίζει τη νόσο και υποστηρίζει την θεραπεία ασθενών με καρκίνο του μαστού οι οποίοι ανήκουν σε οικονομικά ευάλωτες ομάδες.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας και με βαθύτατη αίσθηση ευθύνης, η Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. μέχρι σήμερα έχει προσφέρει:

Ολοκληρωμένη διαγνωστική, ιατρική, χειρουργική, νοσηλευτική και ψυχολογική στήριξη σε 52 ασθενείς οι οποίοι αδυνατούν να ανταποκριθούν οικονομικά στα έξοδα αντιμετώπισης της νόσου.
Οργάνωση και διεξαγωγή 2.385 δωρεάν προληπτικών ελέγχων και ενημέρωση εκατοντάδων πολιτών σε: Αστυπάλαια, Λειψοί, Μάνη, Κεφαλονιά, Αττική.

Το διεθνώς αναγνωρισμένο ΙBUS course (International Breast Ultra Sound School) που διοργανώνεται ετησίως υπό την επιστημονική αιγίδα της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ., με εισηγητές παγκοσμίου φήμης επιστήμονες.
Την χορήγηση 27 υποτροφιών σε νέους επιστήμονες, ιατρούς & νοσηλευτές για την παρακολούθηση εξειδικευμένων σεμιναρίων.

error: Content is protected !!