ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Highly Recommended: Tο Maquillage μου από την κορυφαία Irene Kyranis την Παραμονή των Χριστουγέννων!

Χρόνια πολλά, όμορφα, ήρεμα. Όπως ακριβώς τα ονειρεύεται ο καθένας μας. Ελπίζω να περάσαμε όλοι αυτά τα Χριστούγεννα, όπως ακριβώς τα περιμέναμε, με αυτούς ακριβώς που θέλαμε να τα ζήσουμε και να ανταλλάξουμε τις πιο ζεστές αγκαλιές μας κάτω από το γκι.
Εγώ όλες αυτές τις ημέρες έφαγα, ήπια και χόρεψα σε γενναίες δόσεις, και ναι, αν εξαιρέσουμε την χθεσινή ημέρα -το μεγαλύτερο μέρος της οποίας το πέρασα στον καναπέ μπροστά στο τζάκι ρουφώντας Netflix-, κάθε ημέρα της Χριστουγεννιάτικης περιόδου, ήμουν καλεσμένη και σε ένα πάρτι. Το ένα καλύτερο από το άλλο. Με κορυφαίο όλων, το dinner party του Ρεβεγιόν, στιγμιότυπα από το οποίο ανέβασα στα Instagram stories μου, εκεί  όπου ανταλλάσσαμε τις ευχές μας. Και, στα περισσότερα από αυτά, σας ευχαριστούσα για τα υπέροχα, άκρως κολακευτικά σχόλια σας για το φόρεμα μου, για το εντυπωσιακό necklace που επέλεξα να φορέσω και φυσικά, για το μακιγιάζ μου.
Τα μηνύματα σας ήταν τόσο πολλά για το συγκεκριμένο μακιγιάζ, που ανέβασα φωτογραφία από την ώρα της δημιουργίας του στην κουζίνα του σπιτιού μου, κάνοντας tag την Irene Kyranis, την παλιά και πολύ αγαπημένη φίλη μου, που μετά από πολλά χρόνια που μεσουρανούσε στα πιο ακριβοθώρητα fashion shows της Αμερικής και του Καναδά, και μετά από όλες αυτές τις dream συνεργασίες -μεταξύ των οποίων από την Chanel και τον Zak Posen έως την Yolanda Hadid και την Charlotte Tilbury– αποφάσισε να επιστρέψει στην χώρα που αγαπάει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη και να προσφέρει luxury bridal services for destination weddings in Greece, και φυσικά, να επιμεληθεί τα ομορφότερα μακιγιάζ των posh It Girls -και όχι μόνο- της Αθήνας.

Από τα μεγαλύτερα Editorials και Fashion Shows του κόσμου….

Yolanda Hadid, Irene Kyranis

Λοιπόν, to make a long story short, η αγαπημένη μου Irene φεύγει το 2010 από την Ελλάδα για να συνεχίσει την πραγματικά λαμπερή της καριέρα με την Mac στο Τορόντο του Καναδά, ως Senior Retail Artist & Trainer for Makeup Services του κορυφαίου brand. Για πολλά χρόνια η Irene ως First Class traveller πετάει μεταξύ Αμερικής και Καναδά για τα πιο ακριβοθώρητα Fashion Shows αλλά και Fashion Weeks του κόσμου, ενώ μετά από επτά χρόνια στην κορυφή της Mac αποφασίζει να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο με την Charlotte Tilbury, που μόλις είχε ανοίξει το Flagship του Οίκου της στο Τορόντο, ως υπεύθυνη όλης της ομάδας του θρυλικού brand της Βρεττανής beauty entrepreneur και makeup artist, founder, chairperson, president, και chief creative officer του makeup και skincare brand Charlotte Tilbury Beauty, της Charlotte Tilbury, contributing beauty editor για την Βρετανική Vogue και global ambassador για το Women International.

Το όνειρο της όμως γίνεται πραγματικότητα με την αποκλειστική της συνεργασία ως pro artist, με την Chanel North America. Αυτό ήθελε εξαρχής, αυτό πετυχαίνει με τεράστια επιτυχία, όσο τις καλοκαιρινές της διακοπές τις περνάει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, εκεί που γεννήθηκε και μεγάλωσε άλλωστε, για να συνειδητοποιήσει πως υπάρχει μεγάλη ζήτηση για bridal destination weddings και το όνειρο της πλέον είναι να αναδείξει την Ελλάδα μέσα από την ομορφιά.

Το βράδυ της Παραμονής των Χριστουγέννων η Irene Kyranis δημιουργεί το πιο φρέσκο και λαμπερό και συγχρόνως φυσικό maquillage της ενήλικης ζωής μου!

Και όλα αυτά, λίγη σημασία θα είχαν, αν δεν διαπίστωνα η ίδια προσωπικά, πως μετά από τόσα και τόσα επαγγελματικά μακιγιάζ που έχω κάνει στην ενήλικη ζωή μου, αυτό που επιμελήθηκε η Irene την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, είναι αυτό που καταρχήν έδειχνε φρέσκο και δροσερό αντί υπερβολικό, βαρύ ή επιτηδευμένο, ενώ μετά από σχεδόν εννιά (!!!) ώρες που επέστρεψα από το Christmas Eve Dinner Party, δεν είχε χρειαστεί όχι μόνο να φρεσκάρω το υπέροχα nude lipstick μου, αλλά ούτε καν να πουδράρω την μύτη μου, γεγονός που μου είχε υποσχεθεί η φίλη μου, αλλά αδυνατούσα να πιστέψω.

Μου είχε υποσχεθεί πως δεν θα χρειαστεί ούτε καν να πουδράρω λίγο την μύτη μου μετά από τόσες ώρες. Μου είπε αλήθεια. Ίσως να είναι τα κορυφαία προϊόντα που χρησιμοποιεί, ίσως το μοναδικό ταλέντο της ή η τεράστια εμπειρία της, μάλλον όλα παίζουν τον ρόλο τους για το απίθανο αποτέλεσμα και την διάρκεια του.

Κλείνοντας αυτό το αφιέρωμα (που με τόσα πολλά μηνύματα μου ζητήσατε) για την παιδική μου φίλη, να επισημάνω πως εννοείται πως έχω κλείσει ήδη το ραντεβού μου να έρθει σπίτι να με βάψει για το Ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, αλλά επειδή μου αρέσει να τα μοιράζομαι όλα μαζί σου, μπορείς να την καλέσεις στο 6946002522 για να κλείσεις το δικό σου ραντεβού για την μεγαλύτερη βραδιά του χρόνου (όπου το ξέρω πως θα γίνει με μιας και δική σου φίλη), αλλά και για οποιαδήποτε περίσταση ή βραδιά θα ήθελες να έχεις περιποιημένο μακιγιάζ, ή μπες εδώ και εδώ για να μάθεις ακόμα περισσότερα και πιο εντυπωσιακά για την Irene Kyranis.

Thank you Irene!

Last but not least, μιας και μετά από όλα αυτά τα εντυπωσιακά που διάβασες για την κορυφαία makeup artist εύλογα θα νομίζεις (όπως κατάλαβαν και οι δικές μου φίλες στο πάρτι του Ρεβεγιόν των Χριστουγέννων) πως θα είναι ιδιαίτερα ακριβή, να σου πω πως η αμοιβή της για να έρθει σπίτι σου να σε βάψει, όχι μόνο είναι πολύ λογική αλλά και πολύ (πολύ) πιο οικονομική από το makeup service σε ένα οποιοδήποτε καλό κομμωτήριο του Κολωνακίου ή του Ψυχικού. Just saying….

Highly Recommended!!!

error: Content is protected !!