ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η συλλογή της ᴡɪɴɢs στο The Pop Up Project {Exclusive}!

Και υπάρχουν και τα brands που έχουν ταυτιστεί απόλυτα με το The Pop up Project. Και οπωσδήποτε ένα από αυτά, είναι η ᴡɪɴɢs !


Η ᴡɪɴɢs που προτείνει με συνέχεια και συνέπεια στο φανατικό κοινό της, τις διαχρονικές τσάντες   της, φτιαγμένες όλες -μια προς μια- στο χέρι. Η καθεμία τσάντα είναι  μοναδική,  όλες φτιαγμένες στην Ελλάδα, όλες από φυσικό δέρμα πύθωνα το οποίο εισάγεται πάντα με τα απαραίτητα πιστοποιητικά C.I.T.E.S και πληροί τις προδιαγραφές ενός βιώσιμου προϊόντος. Εξάλλου, τι πιο βιώσιμο από μια τσάντα που θα σας συνοδεύει  -κυριολεκτικά- μια ζωή!!

Η Σοφία Ανδριώτη designer του brand, θα μας περιμένει όλους στο The Pop Up Project {Εxclusive} να μας ξεναγήσει προσωπικά στη συλλογή της ᴡɪɴɢs, στα καλοκαιρινά διαχρονικά χρώματα της από φυσικό δέρμα πύθωνα  και στις τεράστιες tote bags από υψηλής ποιότητας ιταλικό μαλακό δέρμα calf και φυσικά να μας εξηγήσει γιατί η κάθε τσάντα ᴡɪɴɢs είναι μοναδική, ανθεκτική, ελαφριά, βιώσιμη και τόσο ξεχωριστή.

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή θα τη βρείτε στο The Pop up Project {Exclusive}, που θα πραγματοποιηθεί αυτή τη Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′, στο εκπληκτικής αισθητικής Fondazione που στεγάζεται στη Βιβλιοθήκη Ίδρυμα Σ. Λοβέρδου, Λ. Κηφισίας 256 & Όθωνος, στη καρδιά της Κηφισιάς.

error: Content is protected !!