ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Life Roots: Το Ελληνικό brand που θα αλλάξει τη διάθεση σου με τα υπέροχα σαπούνια του!

Κάθε μέρα έχω την ευκαιρία να λαμβάνω υπέροχα προϊόντα, ιδίως καλλυντικά, από iconic brands, από μικρά αλλά super high-end brands, από brands που συνεργαζόμαστε, από άλλα που θα ήθελαν να γνωριστούμε, να τα δοκιμάσω, ίσως και να τα συστήσω. Κάποια από αυτά τα ανοίγω με ενθουσιασμό στη στιγμή καταγράφοντας συγχρόνως το unboxing με την κάμερα του κινητού του, άλλα τα αφήνω στην άκρη του γραφείου μου αφήνοντας τον χρόνο να αποδείξει αν θα μου κινήσουν το ενδιαφέρον -και ακόμη περισσότερο αν εκτιμήσω πως θα κινήσουν το δικό σας ενδιαφέρον- ενώ άλλα, προτιμώ να τα χρησιμοποιήσω πρώτα και έστω κι αν δεν έχουμε καμία εμπορική συναλλαγή μεταξύ μας, να γράψω ενδεχομένως τους διθυράμβους μου! Ό,τι θεωρώ πως θα έπρεπε να κάνει ένα blog που αξίζει τη προσοχή και τον σεβασμό του κοινού του δηλαδή, μιας και οτιδήποτε άλλο, δηλαδή να αναφέρουμε μόνο τους πελάτες μας επειδή μας δίνουν χρήματα για να το κάνουμε ή μόνο brands και προϊόντα απλά και μόνο επειδή έτυχε να πέσουν στον δρόμο μας και εμείς τυγχάνει να τα διαφημίζουμε για αδιευκρίνιστους λόγους, δεν έχει νόημα για κανέναν από εμάς. Η χρυσή ισορροπία που σε οδηγεί στη πλήρη αντικειμενικότητα ήταν πάντα η λογική και αυτών εδώ των σελίδων, οπότε όταν πριν από μία εβδομάδα, παρέλαβα ένα τεράστιο κουτί γεμάτο με εντυπωσιακά χορταστικά μεγάλα μπουκάλια που άφηναν να φανούν από μέσα τους τα υπέροχα έντονα χρώματα των Liquid Hand Soaps και Shower Gels, και στις -ξεκάθαρα οικολογικές συσκευασίες τους- δίπλα στα Αγγλικά χαρακτηριστικά τους, να αναγράφονται και στα Ελληνικά, εκτός του ότι μου άλλαξαν τη διάθεση και μου έφτιαξαν εντελώς το κέφι, τα τοποθέτησα με μιας στο μπάνιο μου, και λίγες ημέρες μετά, σήμερα, κάθομαι στο PC μου, να σας πω για τα αγαπημένα μου πλέον, Life Roots!

Το πιο αγαπημένο μου! To Yuzu είναι το “υπερφρούτο” της Ιαπωνίας! 🍋 Το εκχύλισμα lime είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, αναζωογονεί και προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία. Το υγρό σαπούνι χεριών Yuzu Lemon καθαρίζει και προστατεύει τα χέρια χάρη στον ήπιο αντιμικροβιακό παράγοντα που διαθέτει, αφήνοντας τα ελαφρά αρωματισμένα και απαλά! Μπες εδώ να αγοράσεις το δικό σου!

“Από την πρώτη στιγμή θέσαμε ως στόχο να φτιάξουμε προϊόντα περιποίησης που φροντίζουν αποτελεσματικά το δέρμα και μας φτιάχνουν τη διάθεση. Με γνώμονα τα ζωντανά χρώματα και τα ιδιαίτερα αρώματα, σχεδιάζουμε προσεκτικά μελετημένα προϊόντα, φτιαγμένα με φυσικά συστατικά και εκχυλίσματα, χωρίς σκληρές χημικές ουσίες. Στη Life Roots, αποκλείουμε κάθε μορφή εκμετάλλευσης και σκληρότητας προς τα ζώα. Τα προϊόντα μας δεν δοκιμάζονται σε ζώα, δεν περιέχουν συστατικά ζωικής προέλευσης και ούτε έχουν χρησιμοποιηθεί ζώα σε κανένα στάδιο της παραγωγής τους. Όλα μας τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα Vegan από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό V-Label, παράγονται και συσκευάζονται στην Ελλάδα και είναι δερματολογικά ελεγμένα” είναι οι πληροφορίες που κουβαλάει μαζί του το συνοδευτικό memory stick για το Ελληνικό αυτό brand, πληροφορίες που απλά σου επιβεβαιώνουν αυτό που είχες μόνη σου ανακαλύψει την τελευταία εβδομάδα που τα χρησιμοποιείς ανελλιπώς και φανατικά.

Φτιαγμένο με επιλεγμένα φυσικά συστατικά που αγαπούν το δέρμα, το αφρόλουτρο Volcanic Rocks καθαρίζει βαθιά την επιδερμίδα, απομακρύνοντας τους ρύπους της πόλης. Το εκχύλισμα ηφαιστειακής λάβας σε συνδυασμό με τον φυτικό ενεργό άνθρακα από Bamboo, απορροφούν τις τοξίνες και ενισχύουν την αντιοξειδωτική ασπίδα της επιδερμίδας. Εμπλουτισμένο με νερό grapefruit, πλούσιο σε Βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά στοιχεία, για επιπλέον τόνωση και ευεξία της επιδερμίδας. Ιδανικό για καθημερινή χρήση. Πιστοποιημένο VEGAN προϊόν.

Τα χρησιμοποιώ εδώ και μία εβδομάδα και σκέφτομαι πως το Life Roots είναι ένα σοβαρό Ελληνικό brand που θα μπορούσε να σταθεί σε οποιοδήποτε πολυτελές πολυκατάστημα οποιασδήποτε Μητρόπολης του κόσμου!

Η ενυδατική κρέμα χεριών frontida προσφέρει ενυδάτωση και αντιμικροβιακή προστασία. Το έλαιο καρύδας ενυδατώνει και καταπραΰνει την επιδερμίδα ενώ ο ήπιος αντιμικροβιακός παράγοντας δρα ενάντια στην ανάπτυξη βακτηρίων. Μπες να πάρεις την δική σου από εδώ.

Είναι Age Free, είναι Gender Free, είναι Cruelty Free, είναι Rules Free, είναι Pressure Free!!!!! 

Ζωηρό και φρουτένιο υγρό σαπούνι χεριών, εμπλουτισμένο με εκχύλισμα dragon fruit με αντιοξειδωτικές ιδιότητες και αναζωογονητικό άρωμα. Δερματολογικά ελεγμένο.

To αμέσως επόμενο από το Yuzu αγαπημένο μου, είναι το Water-Mint, το οποίο μπορείς να βρεις εδώ. Φτιαγμένο με επιλεγμένα φυσικά συστατικά που αγαπούν το δέρμα, το αφρόλουτρο Watermint δροσίζει και καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα. Το εκχύλισμα μέντας, προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης. Εμπλουτισμένο με νερό grapefruit, πλούσιο σε Βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά στοιχεία, για επιπλέον τόνωση και ευεξία της επιδερμίδας. Ιδανικό για καθημερινή χρήση. Πιστοποιημένο VEGAN προϊόν.

Facts για την ασερόλα (acerola cherry) 
🍒 H acerola είναι ένα τροπικό φρούτο που θυμίζει κεράσι και συχνά αναφέρεται ως κεράσι των Barbados ή κεράσι της Δυτικής Ινδίας.
🍒 Εκτιμάται σαν ένα από τα πλουσιότερα φρούτα σε βιταμίνη C, με περιεκτικότητα 100 φορές περισσότερη από το πορτοκάλι και το λεμόνι!
🍒 Στην κοσμετολογία, το εκχύλισμα acerola χρησιμοποιείται για τις αντιοξειδωτικές και τονωτικές του ιδιότητες.

Φτιαγμένο με επιλεγμένα φυσικά συστατικά που αγαπούν το δέρμα, το αφρόλουτρο Acerola & Ginger, αναζωογονεί το σώμα και ανεβάζει τη διάθεση. Το εκχύλισμα από κεράσι, γεμίζει την επιδερμίδα με ενέργεια ενώ το εκχύλισμα ginger χάρη στα ιχνοστοιχεία και τις βιταμίνες του, προσδίδει έξτρα ελαστικότητα στο δέρμα. Εμπλουτισμένο με νερό grapefruit, πλούσιο σε Βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά στοιχεία, για επιπλέον τόνωση και ευεξία της επιδερμίδας. Ιδανικό για καθημερινή χρήση. Πιστοποιημένο VEGAN προϊόν. Μπες εδώ για να το αγοράσεις!

Ναι, με διαβάζετε ενθουσιασμένη επειδή…ενθουσιάστηκα! Επειδή αυτό το brand πρεσβεύει όλα όσα μας αντιπροσωπεύουν. Μπες εδώ να τα ανακαλύψεις, θα ξετρελαθείς!

error: Content is protected !!