ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Ginza Eau de Parfum Murasaki της Shiseido είναι το απόλυτο ξυλώδες λουλουδάτο άρωμα!

“Δεν διαθέτω καμία μαγική δύναμη. Κάνω την προσωπικότητά μου μαγική μου δύναμη.” Ο όρκος των Samurai, Bushido

Kάθε χρώμα έχει μια ξεχωριστή δύναμη. Κάποια χρώματα είναι πιο σαγηνευτικά από τα υπόλοιπα, όπως το Μurasaki Violet, που συνδυάζει την δύναμη του κόκκινου με την ηρεμία του μπλε.
Μια ισορροπημένη απόχρωση, ακόμα πιο συναρπαστική! Ένα πολύτιμο χρώμα που κάποτε συμβόλιζε την αριστοκρατία, την αξιοπρέπεια, την φινέτσα και την τιμή στην Ιαπωνία.
Μια σχεδόν μυστικιστική – πρώην ελιτίστικη – απόχρωση, αποκλειστικά για τους Samourai.

Η Shiseido παρουσιάζει το ΝΕΟ Ginza Eau de Parfum Murasaki, ένα άρωμα που συνδυάζει την δύναμη με την θηλυκότητα, σε μια νέα αισθησιακή εμπειρία. Από τον σχεδιασμό του μπουκαλιού μέχρι την έκφραση του αρώματος, πάντα μέσα από την λαμπερή απόχρωση Murasaki Violet.
Αποτελεί την οσφρητική ενσάρκωση της σύγχρονης θηλυκότητας, αισθησιακή και ζωντανή συνάμα, συνδεδεμένη με την φύση αλλά και σε απόλυτη αρμονία με την αστική ζωή.

Το Ginza Eau de Parfum Murasaki  ένα ξυλώδες, λουλουδάτο άρωμα, τόσο ευέλικτο που σε υπνωτίζει. Στις νότες κορυφής, η εκλεπτυσμένη βιολετί απόχρωση ζωντανεύει όταν έρχεται σε επαφή με τις τραγανές και σαγηνευτικές νότες μήλου Fuji και τις πικάντικες πινελιές του ροδιού.
Θηλυκό και ηλιόλουστο, το λουλουδάτο αυτό μπουκέτο συνδυάζει το γιασεμί – την ενσάρκωση της χάρης στην Ιαπωνία – και του Wisteria,  ένα λουλούδι σε απόχρωση Murasaki, του οποίου η λεπτή δέσμη κρυστάλλων κρέμεται από ένα στέρεο κορμό.
Μια ανάσα από Frezia λούζει το μπουκέτο στο φως. Καθώς η βελούδινη δύναμη του σανδαλόξυλου περιβάλλεται από νότες λευκού κεχριμπαριού, η ατμόσφαιρα παίρνει μια νέα διάσταση.


Ο σχεδιασμός του μπουκαλιού Ginza Eau de Parfum Murasaki,  δεν μοιάζει με κανένα άλλο.
Σχεδιασμένο από τον γνωστό σχεδιαστή Constance Guissetm, γνωστό επίσης για την δημιουργία του διάσημου λαμπτήρα Vertigo, παίζει με τις αντιθέσεις. Όπως ακριβώς και το άρωμά του.
Το συμπαγές γυάλινο μπουκάλι σχηματίζει απαλές καμπύλες ενώ το ζωηρό άρωμα σε απόχρωση Murasaki violet, το διαπερνά ένα μαύρο στιλέτο που βουτάει σε αυτό για να απελευθερώσει όλη του την δύναμη. Το πρώτο μπουκάλι αρώματος του σχεδιαστή, είναι ταυτόχρονα ένα έργο τέχνης και ο σχεδιασμός του έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Η Εlizabeth Davison, ενσαρκώνει με χάρη και κομψότητα την δύναμη του νέου Ginza Eau de Parfum Murasaki, συνδυάζοντας την λαμπερή θηλυκότητα με μια εκπληκτική εσωτερική δύναμη.
Ντυμένη με μια μαύρη φόρμα – που μας φέρνει στο μυαλό την  παραδοσιακή στολή των Samourai – αλληλοεπιδρά με ένα μπουκέτο λουλουδιών σε απόχρωση Murasaki Violet που κρέμεται από την οροφή,  σε μια χαρισματική χορογραφία. Στο βάθος εμφανίζεται η πόλη της Ginza, να κατακλύζεται από το φως ενώ τα κτίριά της σχεδόν αγγίζουν τον ουρανό.

error: Content is protected !!