ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Για μία ρακέτα του τένις πήγα με γεμάτο τον σάκο του Άγιου Βασίλη έφυγα!

Όταν μου είπε η προπονήτρια της Ελμίνας πως πρέπει να αλλάξει ρακέτα, εννοείται πως ήξερα που θα έπρεπε να πάω. Μου το επιβεβαίωσε άλλωστε και η ίδια. Τόσα χρόνια που παίζει η κόρη μου τένις, η εμβληματική μάρκα της δικής μου εφηβείας, αλλά και κορυφαία για το άθλημα που αγαπάει τόσο πολύ η Ελμίνα, παραμένει πάντα η ίδια. Αυτό που δεν ήξερα, ήταν πως θα πήγαινα στη boutique της Fila για την εν λόγω ρακέτα, και θα έβγαινα έχοντας επιλέξει τόσα δώρα για τα Χριστούγεννα. Αν και μετά από την φαντασμαγορική επίδειξη του Mad, πριν ένα μήνα ακριβώς, στο γήπεδο του Tae Kwon Do, που πρωταγωνίστησε η Fila με τις δημιουργίες της για τη σεζόν AW21/22, θα έπρεπε να το περίμενα…


Follow me…

Η boutique της Fila στο Εμπορικό Κέντρο Avenue είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου, παρόλα αυτά, μέσα στη σύντομη αυτή διαδρομή πρόλαβα και ένιωσα τη γιορτινή ατμόσφαιρα στον δρόμο, την “μύρισα” από τους πλανόδιους πωλητές με τα τελευταία Χριστουγεννιάτικα Δέντρα παράμερα στον δρόμο, για τους αργοπορημένους εναπομείναντες, πρόλαβα να διακρίνω στα διπλανά αυτοκίνητα οικογένειες που κατευθυνόντουσαν για τα δικά τους ψώνια, αλλά και κάποια αυτοκίνητα που οι οδηγοί τους επιμένουν να τους φορούν κέρατα ταράνδου, να χορτάσω την στολισμένη με όμορφα λαμπιόνια Κηφισίας. Κάθε αφορμή για χαρά και γιορτή είναι ευπρόσδεκτη, κάθε ένα χαμόγελο πολύτιμο.

Η ρακέτα βρίσκεται εύκολα με την βοήθεια της εξυπηρετικότατης υπαλλήλου της Fila, η οποία με κατευθύνει στη σωστή επιλογή και με εκπλήσσει ευχάριστα με τις γνώσεις της πάνω στο άθλημα. Αν και ήξερα και εγώ τι θέλω, ήξερε και η ίδια που πρέπει να με οδηγήσει.

Αυτό που δεν φαντάστηκα -αν και δεν ξέρω το γιατί- είναι πως στην boutique της Fila μπορείς να βρεις όλα τα δώρα που έψαχνες, μαζεμένα, με τις καλύτερες επιλογές που θα μπορούσες να φανταστείς. Ίσως δεν το περίμενα γιατί κάθε φορά που κατευθύνομαι στο συγκεκριμένο κατάστημα, ξέρω ακριβώς τι θέλω να πάρω ή έρχομαι για να βρω κάτι που χρειάζεται η Ελμίνα. Αν θέλεις να δεις ολοκληρωμένες τις προτάσεις δώρων της Fila, μπες εδώ. Μπορείς να βρεις τα ομορφότερα δώρα από 20 ευρώ!

Το θυμάμαι αυτό το φόρεμα να χειροκροτείται όσο κανένα άλλο στο catwalk του Mad.

Και μπορώ να φανταστώ να το συνδυάσεις και να το φορέσεις με αρκετές αφορμές και με χίλιους δύο διαφορετικούς τρόπους! Το ίδιο και το αντίστοιχο Bodysuit.

Μπορείς να επιλέξεις τα δώρα σου από τη νέα συλλογή της Fila. Εγώ ξεχώρισα αυτό το ζευγάρι που κοστίζει €57.99 και μπορείς να το βρεις πατώντας εδώ.

Ενώ βρήκα καταπληκτική πρόταση για δώρο, αυτό το ζευγάρι γυναικεία παπούτσια Fila Memory Olana, που κοστίζει €56.99. Μπες εδώ να το επιλέξεις και εσύ.

Μου αρέσει πολύ και πάντα αυτό το Fila Cadenza Funnel Neck Track Jacket, το θεωρώ το πιο κομψό και διαχρονικό Jacket της συλλογής Fila, το οποίο το βρήκα στην προνομιακή τιμή των €69.99, και αν δεν έχεις χρόνο να πας στο κατάστημα, θα σε συμβούλευα να μπεις εδώ και να το προλάβεις πριν εξαντληθεί!

Τέλος, ερωτεύτηκα αυτά τα Fila Renno Multi Trekking Γυναικεία Παπούτσια

Καθώς και τα Fila Ray Tracer Tr2 Mid Γυναικεία Παπούτσια, που δεν νομίζω να τα προσφέρω ως δώρο, αφού προτίμησα να τα κρατήσω εγώ!

Πριν όμως ολοκληρώσεις τα ψώνια σου και βρεις όλα σου τα δώρα από τη συλλογή της Fila, μην παραλήψεις να μπεις εδώ, να ανακαλύψεις όλες τις δημιουργίες που είδες στο catwalk του Madwalk. Αποτελεί τεράστια πηγή έμπνευσης, θα ενθουσιαστείς!

error: Content is protected !!