ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Happy Name Day Stella!

Πίνω τον πρώτο πρωινό καφέ μου, γύρω από το pc μου έχω όλα τα notes που πρέπει να κάνω, άλλα τόσα που θέλω να σας πω, “εκκρεμότητες” που πρέπει να γίνουν “τώ-ρα”, όμορφες στιγμές που δεν έχω προλάβει ακόμα να μοιραστώ. Το “Γούρι” που σχεδίασε η Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού για το φιλανθρωπικό Bazaar της “Ελπίδας”, ανοικτό μα δεν έχω προλάβει ακόμη να το φορέσω, δίπλα στο κλειστό ακόμη πανέμορφο φούξια κουτί με ένα δώρο στην αγκαλιά του, που μου έστειλε η αγαπημένη μου Ριάννα Κούνου, και το βρήκα στην αλληλογραφία μου, μόλις επέστρεψα χθες από το Συνέδριο “Change Makers” της Vogue, στο οποίο ήταν μία εκ των ομιλητριών. Γλυκιά ακαταστασία που περιμένει ώρα να τακτοποιηθεί.
Τα Δελτία Τύπου για τις δημιουργίες των σχεδιαστών, που θα μας παρουσιάσουν σε λίγες ημέρες στο The Pop Up Project: Jungle Bells, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, δίπλα η ατζέντα με τις σημερινές προσκλήσεις, μεταξύ των οποίων και η πρόσκληση της Εβελίνας Κόκκου και της Ιωάννας Κοροπούλη στο Koku concept Christmas cocktail hosted by StyleBox. Βάζω alarm για να είμαι εγκαίρως στο θέατρο του Σχολείου της Ελμίνας όπου σήμερα λαμβάνει μέρος στο έργο για το Thanksgiving, στο κινητό μου πέφτω πάνω τις φωτογραφίες από το προχθεσινό κάλεσμα της αγαπημένης μου Στέλλας Βουλγαράκη, που έκανε στο Freud Oriental για την γιορτή της.

Follow me…

Χρόνια πολλά Στελλίτσα μας αγαπημένη, κάθε χρόνο να είμαστε μαζί, εσύ να σκορπίζεις χαρά, και εμείς να σε γιορτάζουμε και να σε χαιρόμαστε, χαρούμενη και ευτυχισμένη!

Πόσο μακριά φαίνεται ήδη το “προχθές” μα συνάμα πόσο έντονα έχουν αποτυπωθεί τα χαμόγελα και οι αγκαλιές μας.

Τατιάνα Σπινάρη Πολλάλη, Σαλώμη Φλουτάκου, Στέλλα Βουλγαράκη, Φαίη Μπέη

Ακόμα ηχούν οι ευχές και τα τσουγκρίσματα σαν οι ομορφότερες μελωδίες στα αυτιά μου, σαν να ακούω τα γέλια και τις ιστορίες μας. Χαμογελάω καθώς θυμάμαι την αμηχανία όταν μας “μάλωσε” γνωστός Αθηναίος, αυστηρός θαμώνας του εστιατορίου, ενοχλημένος από τις χαρές μας. Φευ. Μία αντίδραση, απλά για να μας επιβεβαιώσει για την ευλογία -ίσως και την προσωπική δουλειά του καθενός- να μπορούμε να απολαμβάνουμε την γιορτή.

Η Στέλλα μας λοιπόν, μας υποδέχθηκε στο εορταστικά στολισμένο Freud Oriental, σε ένα girls only dinner, με τις ανθοσυνθέσεις της Αντουανέτας Κουτσουράδη να δίνουν τον πιο κομψό τόνο στην γιορτή, και την θετική ενέργεια της οικοδέσποινας να αντικατοπτρίζεται στα χαμόγελα μας.

Στέλλα Βουλγαράκη, Αγγέλικα Σελέκου, Σόνια Αργύρογλου

Τατιάνα Σπινάρη Πολλάλη, Στέλλα Βουλγαράκη, Πούπα Στεργίου

Άντζελα Βαγιωνή, Στέλλα Έλληνα Περβανά, Ράνια Σούτου

Σαλώμη Φλουτάκου, Πούπα Στεργίου

Χρόνια πολλά Στελλίτσα!

Φανή Λεβέντη, Άντζελα Βαγιωνή

Στέλλα -χρόνια πολλά Στελλίτσα μου!- Έλληνα Περβανά, Σαλώμη Φλουτάκου, Φαίη Μπέη, Τατιάνα Σπινάρη Πολλάλη

Ανάμεσα στις κομψές ανθοσυνθέσιες της Αντουανέτας Κουτσουράδη

Άντζελα Βαγιωνή, Φανή Σαραντοπούλου, Στέλλα Βουλγαράκη, Αγγέλικα Σελέκου

Χρόνια πολλά Στελλίτσα μας αγαπημένη, κάθε χρόνο να είμαστε μαζί, εσύ να σκορπίζεις χαρά, και εμείς να σε γιορτάζουμε και να σε χαιρόμαστε, χαρούμενη και ευτυχισμένη!

error: Content is protected !!