Συνέβη στη Θεσσαλονίκη: πρότυπο σεμινάριο με θέμα «το θετικό παιδί και εμείς»!

28/11/2019 • LIFESTYLE

Η L.AV. Life Avenue πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το πρότυπο σεμινάριο «το θετικό παιδί και εμείς», το Σάββατο που μας πέρασε, στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς, στη Θεσσαλονίκη.

Σε μια κοινωνία όπου το παιδί είναι στο επίκεντρο, η εμπειρία καταξιωμένων ανθρώπων που ασχολούνται με το παιδί -γονείς, επιστήμονες, επιχειρηματίες κλπ- μεταδόθηκε με τρόπο ουσιαστικό ώστε να λύσει απορίες, να δώσει λύσεις αλλά κυρίως να εμπνεύσει. Στόχος του σεμιναρίου ήταν οι νέες ιδέες, η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Το moto του σεμιναρίου ήταν «Making things better», μπορούμε να φτιάξουμε τη ζωή μας καλύτερη και πιο όμορφη παίρνοντας έμπνευση από ανθρώπους που το κατάφεραν.

Η Κική Φάντη διοργανώτρια του σεμιναρίου L.AV. με την ομιλήτρια Μαρία Καραγιάννη Σύμβουλο Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης

Ομιλητές του σεμιναρίου ήταν οι Ράπτη Έλενα, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Συντονίστρια της καμπάνιας του Συμβουλίου της Ευρώπης ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, θέμα: Πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, Βεϊζαδές Απόστολος, Πρόεδρος Ά Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Θεσσαλονίκης, Οδοντίατρος, θέμα: Νέα μοντέλα οικογένειας, Dr Χατζητόλιου – Βιλδιρίδη Μαριάννα, Ιδρύτρια & Διευθύντρια της “Σύγχρονης Μοντεσσοριανής Εκπαίδευσης” Εκπαιδευτήρια & Πολιτιστικός Οργανισμός, θέμα: Μοντεσσόρι και θετικό παιδί, Κουτσουβέλη Ιφιγένεια, CEO-Managing Director “Axel accessories S.A.”, με θέμα: Επιχειρηματίας, μαμά, γυναίκα. Προτεραιότητες και επιλογές, Dr Πεπέ Γιολάντα, Πλαστικός χειρουργός, Διδάκτωρ ιατρικής σχολής ΑΠΘ, Διευθύντρια και επιστημονικά υπεύθυνη του ιατρικού κέντρου πλαστικής αισθητικής και επανορθωτικής ιατρικής Giolanta Pepe, θέμα: Τι χρειάζεται η σύγχρονη γυναίκα για να νιώθει όμορφη αλλά και επαρκής στους διάφορους ρόλους της, Dr Βαγιωνά Άρτζη, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Κέντρου Αποκατάστασης Αναγέννηση ΑΕ., θέμα: Πώς συνδυάζω μια απαιτητική καριέρα με την οικογένεια, Παπαεμμανουήλ Βιργινία, Διατροφολόγος, θέμα: Ο ρόλος της διατροφής στην υγιή σωματική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού, Καραγιάννη Μαρία, Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Δήμου Θεσσαλονίκης, θέμα: Unicef Child Friendly Cities, Γιαννοπούλου Έλλη, Ψυχολόγος, τ. Επιστημονική Συνεργάτης 3ης Παιδιατρικής Α.Π.Θ., θέμα: Όλα είναι θέμα εγκεφάλου;, Συλλαίου Μισιρλόγλου Χαρούλα, Εθελόντρια του Συλλόγου “Εντός – Εκτός”- Υποστήριξη Ανηλίκων και Νέων, Εκπαιδευτικός Φιλόλογος, θέμα: Εμείς και τα παιδιά σε μια σχέση αμοιβαιότητας, Σεραφειμίδου Ιωάννα, Family Travel and leisure storyteller, θέμα: Πού είναι τα παιδιά;, Μιχαλόπουλος Παναγιώτης, Πολιτικός Μηχανικός & Συγγραφέας, θέμα: Οι εμπειρίες ενός πατέρα, Καρδαράς Παναγιώτης, Καθηγητής Αναπτυξιακής και Κοινωνικής Παιδιατρικής, με θέμα: Γυαλί ή μάρμαρο; και Ντόκου Βάσω & Χαντζιαρά Έυη, Εκπαιδευτικοί Προσχολικής και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή, με θέμα: Η χαρά της μάθησης: Βιωματική εκπαίδευση στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons