ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Με αγάπη για την “ΕΛΙΖΑ”!

Στο κατάμεστο Θέατρο Παλλάς, με τις μοναδικές ερμηνείες των Κωστή Μαραβέγια, Πάνο Μουζουράκη και Μαρίζα Ρίζου, γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στην Κακοποίηση του Παιδιού, χθες το βράδυ, το Σωματείο ΕΛΙΖΑ.

ΜΕΛΑΝΙ ΔΑΛΑΚΟΥΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΛΟΤΟΥΡΑ ΜΑΡΙΑ ΑΓΑΛΙΩΤΟΥ ΣΙΑ ΞΑΝΑΛΑΤΟΥ ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΚΑΡΕΛΛΑ ΟΛΙΝΚΑ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΡΕΛΛΑ ΜΑΡΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΙΚΟΥ

Mικροί και μεγάλοι φίλοι του Σωματείου, αλλά και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου, έδωσαν το παρόν στη συναυλία «Με αγάπη για … την ΕΛΙΖΑ», για να υποστηρίξουν το έργο που υλοποιεί το Σωματείο σε όλη την Ελλάδα για την προστασία βρεφών και παιδιών που κινδυνεύουν από κακοποίηση και παραμέληση.

ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ

ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ

ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

Τη βραδιά, που ήταν μία πρωτοβουλία των Θεατρικών Σκηνών και ειδικότερα του Γιάννη Κεντ, παρουσίασε η Μαρί Κωνσταντάτου, ενώ οι αγαπημένοι καλλιτέχνες γέμισαν με συγκίνηση, ελπίδα και αισιοδοξία τη σκηνή!

ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΡΕΛΛΑ ΜΑΡΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΝΤ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

Όλα τα έσοδα της συναυλίας, θα δοθούν για το πρόγραμμα «Ασφαλές Άγγιγμα», που υλοποιεί το ΕΛΙΖΑ σε παιδιά 5 – 9 ετών, με στόχο την πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης, εκπαιδεύοντας ταυτόχρονα γονείς και δασκάλους. Απώτερος στόχος είναι η ένταξη του προγράμματος σε όλα τα δημόσια σχολεία στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, μέχρι το 2021.

ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΑΤΣΑ

ΕΛΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΦΑΙΗ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ ΜΑΝΕΣΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ

ΙΛΕΑΝΑ ΜΑΚΡΗ ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ

ΣΙΑ ΞΑΝΑΛΑΤΟΥ ΝΙΝΕΤΤΑ ΒΑΦΕΙΑ

ΠΕΓΚΥ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ

ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΣΟΦΗ ΚΟΥΤΑΛΙΔΗ

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΑΝΟΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΗΣ ΑΝΝΑ ΤΖΑΜΤΖΗ

ΕΜΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ

ΜΑΡΙ ΑΓΑΛΙΩΤΟΥ ΛΩΡΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΟΛΙΝΚΑ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΣΙΑ ΞΑΝΑΛΑΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΛΟΤΟΥΡΑ ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΚΑΡΕΛΑ ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΙΚΟΥ

ΧΑΡΟΥΛΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΛΙΝΤΑ ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ ΑΝΝΥ ΠΕΤΡΑΚΗ ΦΑΝΗ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Φωτογραφίες: Papadakis Press

error: Content is protected !!