ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Talk Danish to me!

Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την κεντρική είσοδο του Golden Hall και είναι τόσο εντυπωσιακό που αποκλείεται να μην το έχεις δει. Ναι, άνοιξε μόλις πριν λίγες ημέρες, και αν δεν έχεις προλάβει να επισκεφθείς το αγαπημένο Εμπορικό Κέντρο, την επόμενη φορά που θα το κάνεις, μπες στο ολοκαίνουργιο κατάστημα Georg Jensen και ταξίδεψε στο μεγαλείο της Δανέζικης αισθητικής μέσα από τις κομψές συλλογές του. Στο προτείνω γιατί εγώ το έκανα σήμερα και ανακάλυψα τα ομορφότερα δώρα για το σπίτι μου και για τους φίλους μου.

Follow me… By Appointment to Her Majesty The Queen of Denmark!

Το κορυφαίο δανέζικο brand Georg Jensen έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μπορείτε να το ανακαλύψετε στο ολοκαίνουριο Flagship Concept Store, που άνοιξε τις πόρτες του στο ισόγειο του Golden Hall!

Με ιστορία που ξεπερνά τα 100 χρόνια, το παγκοσμίου φήμης σκανδιναβικό brand Georg Jensen, είναι συνώνυμο με την εκπληκτική παραδοσιακή δεξιοτεχνία, την άριστη ποιότητα κατασκευής και τη διαχρονική αισθητική. Το καλλιτεχνικό ταλέντο σε συνδυασμό με το μοναδικό δημιουργικό όραμα του ιδρυτή της, Georg Jensen, ήταν τα θεμέλια πάνω στα οποία δημιουργήθηκε η εταιρία στην Κοπεγχάγη, το 1904.

Το brand συνεργάζεται με τους πιο καινοτόμους designers και διακεκριμένους καλλιτέχνες της κάθε εποχής, για τον μοναδικό σχεδιασμό κοσμημάτων & ειδών σπιτιού. Συχνά οι iconic δημιουργίες Georg Jensen, εκτίθενται στις μεγαλύτερες γκαλερί τέχνης σε όλο τον κόσμο.

Εκθαμβωτικά πολύτιμα μέταλλα, όπως κίτρινος, λευκός ή ροζ χρυσός 18 kt και μασίφ ασήμι 925, χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν εντυπωσιακά κοσμήματα, διακοσμημένα με αυθεντικά διαμάντια ή λαμπερούς πολύτιμους λίθους.

Τα κομψά σχέδια εμπνέονται από τις οργανικές μορφές της φύσης και αποκαλύπτουν τη συνεχή δέσμευση της εταιρίας στην κορυφαία ποιότητα και την απαράμιλλη δεξιοτεχνία.

Οι συλλογές HOME, που αναδύονται από διαχρονικά σχέδια minimal, σκανδιναβικού design, είναι κατασκευασμένες από εξειδικευμένους τεχνίτες με παραδοσιακές τεχνικές και υλικά υψηλής ποιότητας, όπως ανοξείδωτο ατσάλι, πορσελάνη και χειροποίητο γυαλί, συνδυάζοντας την εκπληκτική δεξιοτεχνία και λειτουργικότητα, με τη σύγχρονη αισθητική.

Στον πρώτο όροφο του εντυπωσιακού καταστήματος το σκηνικό είναι ακόμη πιο επιβλητικό αλλά συγχρόνως ζεστό, σχεδιασμένο ώστε ο επισκέπτης να νοιώσει αμέσως σαν το σπίτι του. Ή, σαν το σπίτι των ονείρων του…

Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε με το άνοιγμα της σαμπάνιας, τότε επιδοθείτε στην τεχνική του sabrage. Παίρνετε ένα μαχαίρι που ιδανικά θα πρέπει να μοιάζει με σπαθί και βρίσκετε στο μπουκάλι μια γραμμή κατά μήκος του μπουκαλιού που εξέχει ελαφρώς. Κάνετε μια κοφτή κίνηση και γλιστράτε δυνατά το μαχαίρι κατά μήκος της συρραφής , για να χτυπήσει το χείλος του μπουκαλιού. Ο φελλός εκτοξεύεται και η σαμπάνια σας μόλις άνοιξε, κάνοντας και το εφέ με τον αφρό. Αυτό είναι ένα υπέροχο γαμήλιο δώρο που σίγουρα θα εντυπωσιάσει!

Υπέροχα δώρα για το σπίτι μας και για τα σπίτια των φίλων μας.

Φανταστικές κανάτες που το σχήμα τους παραπέμπει σε χήνα…

… Αλλά και κουμπαράδες σε σχήμα ελέφαντα! Μία κομψή ιδέα για δώρο βάφτισης ή γενεθλίων!

Το κατάστημα Georg Jensen είναι στο ισόγειο ακριβώς απέναντι από την κεντρική είσοδο του Golden Hall και είναι τόσο όμορφο και εντυπωσιακό που αποκλείεται να αντισταθείς στον πειρασμό να μπεις μέσα. Μην αντισταθείς σε καμία περίπτωση. 💛

error: Content is protected !!