Το πρώτο βράδυ μετά την επιστροφή μου από την Κωνσταντινούπολη, είμαι καλεσμένη στο “Παλλάς”, να παρακολουθήσω την συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα για τους σκοπούς του ΜΑΝΑ, (θα σας τα πω όλα για αυτή τη μαγική συναυλία) και αμέσως μετά πήγαμε με τον Νικόλα στο Roof Garden της “Μ. Βρετανίας” για φαγητό. Το πρώτο σκέλος της βραδιάς με τη μουσική της Ευανθίας αποτέλεσε ένα άγγιγμα ψυχής που έφερε δάκρυα συγκίνησης στα μάτια, το δεύτερο καθιερωμένο και πάντα αγαπημένο.
Και εννοείται πως το ξέρω πως η πρώτη πρόταση αυτού του post είναι γραμμένη σαν προσωπικό ημερολόγιο ανέμπνευστης έφηβης, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν μπορούσα να ονειρευτώ καλύτερο πρόγραμμα για το χθεσινό βράδυ της Τρίτης, αμέσως μετά το τετραήμερο της 28ης Οκτωβρίου.
Επίσης αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο εστιατόριο του πιο αριστοκρατικού ξενοδοχείου της Αθήνας μπορεί να είναι πάντα η πρώτη μας επιλογή όταν βρισκόμαστε στο κέντρο της πόλης, όμως χθες αποτέλεσε την επιλογή μας και για έναν ακόμη λόγο.
O Chef de Cuisine Δημήτρης Μπούτσαλης δημιούργησε ένα καινούργιο θεματικό μενού, που μας οδηγεί σε ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι γεμάτο εμπνευσμένες συνταγές με κύριο συστατικό τις γαρίδες.
Ωραίο το Ciragan Palace και οι γαστριμαργικές, εμπνευσμένες από την Οθωμανική κουζίνα, δημιουργίες του Tuğra Restaurant, όμως ακόμα ωραιότερη η “Μ. Βρετανία” και οι πάντα δημιουργικές προτάσεις του Δημήτρη Μπούτσαλη. Πόσω μάλλον τώρα, που το μενού εστιάζεται στην γαρίδα, και στις καλύτερα εκτελεσμένες εκδοχές της.
Οι τιμές του Shrimp & More Menu κυμαίνονται από 22 ευρώ έως 38 ευρώ, ενώ οι γεύσεις του κυμαίνονται από απίθανες έως συγκλονιστικές!
As Shrimp As it Gets! 💛