ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Δείπνο δια χειρός Francesco Maccapani Missoni στη Φτελιά της Μυκόνου!

Το πρώτο αυθεντικό οικογενειακό Farma Mykonos by Francesco Maccapani Missoni πραγματοποιήθηκε στη Φτελιά Μυκόνου. Ο Francesco Maccapani Missoni, γιος της Angela Missoni, Creative Director της Missoni, σέβεται την παράδοση και την υγιεινή διατροφή, και με το βιβλίο του The Missoni Family Cookbook, καταγράφει την παράδοση της οικογένειας, συλλέγει και φέρνει τις καλά φυλαγμένες οικογενειακές συνταγές μέσα από το βιβλίο του για πρώτη φορά στην κουζίνα του κάθε ανθρώπου, κάνοντας την μοναδική όπως και το στυλ των Missoni.

Φραντζέσκο Μακαπάνι-Μισόνι

Η Οικογένεια Missoni ζει μια ζωή γεμάτη χρώμα, πολυτέλεια και ταυτόχρονη χαλαρότητα, ένα γεύμα με την οικογένεια Missoni είναι ένα καλειδοσκόπιο γεύσεων, αισθήσεων και χρωμάτων.

Το βιβλίο The Missoni Family Cookbook θα μπορείτε να το βρείτε μέχρι τον Σεπτέμβριο στη Φάρμα (Φτελιά – Μύκονος), όπως και κάποιες από τις συνταγές του στο μενού της Φάρμας με την υπογραφή του Francesco Maccapani Missoni.

Για πάνω από 12 ώρες ο Francesco Maccapani Missoni μαγείρεψε μαζί με τον chef της Φαρμας, Χάρη Κόσσυφα, συνταγές από το βιβλίο του The Missoni Family Cookbook για όλους όσους από όλον τον κόσμο παραβρεθήκαν στη Φάρμα και δοκίμασαν τις αληθινές Missoni γεύσεις, της οργανικής κουζίνας.

Η Τζέιντ Τζάγκερ με την παρέα της

Βασίλης Πατέρας, Μελίνα Τραυλού, Νίκος Κούλης

Καρολίν Ντεκισέρ, Άρτζι Θεοφίλης

Μαριάννα Λαλαούνη, Παντελής Δήμας

Νεκτάριος Νικολόπουλος, Στέλιος Καφαντάρης -η εταιρεία Avant Tales έκανε την επικοινωνία- , Φραντζέσκο Μακαπάνι-Μισόνι, Χριστίνα Νικολοπούλου

Φραντζέσκο Μακαπάνι-Μισόνι, Χάρης Κόσσυφας, σεφ Φάρμα Μύκονος

Άρτζι Θεοφίλης, Φραντζέσκο Μακαπάνι-Μισόνι

Φραντζέσκο Μακαπάνι-Μισόνι, Λάκης Γαβαλάς

Καρολίν Ντεκισέρ, Φραντζέσκο Μακαπάνι-Μισόνι

Φωτογραφίες: Νικόλας Σεμιτέκολο

error: Content is protected !!