ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Happy Nameday Olga Karaververis!

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Olga Karaververis γιόρτασε την ονομαστική της γιορτή, με ένα prive dinner party μόνο για φίλες, δίπλα στο κύμα. Στον χώρο του 40Forty Day Night Bar Restaurant του Γιάννη Μαρακάκη, στην Astir Beach, στο Λαιμό Βουλιαγμένης στήθηκε ένα ευφάνταστο setting για να υποδεχθεί η εορτάζουσα τις φίλες της.


Στην είσοδο του χώρου που είχε διαμορφωθεί ειδικά για το event είχε τοποθετηθεί ένα ανθοστολισμένο τραπέζι ευχών, όπου οι καλεσμένες έγραφαν σε ξύλινες καρδιές τις ευχές τους για την Όλγα. Τα μεγάλα ξύλινα μοναστηριακά τραπέζια στρώθηκαν για να υποδεχθούν τις 50 καλεσμένες,ενώ πάνω σε κάθε πιάτο υπήρχε, πάνω σε μπλε λινή πετσέτα, ένα λευκό κοράλι με το όνομα της καθεμίας από τις καλεσμένες και ένα μπρελόκ μακραμέ ως δώρο φιλοξενίας τους. Κατά μήκος των τραπεζιών είχαν τοποθετηθεί μεγάλα κοχύλια, ως αυτοσχέδια κασπό με ντάλιες, λυσίανθους, μπλε τριαντάφυλλα και panicum καθώς και δεκάδες κεράκια που φώτιζαν με το αδρό τους φως τον χώρο. Την επιμέλεια της διακόσμησης και του εκλεκτικού μενού είχε αναλάβει η Ιωάννα Καραβερβέρη της JΚEvents, ενώ την μουσική και τις υπέροχες γεύσεις επιμελήθηκε η η ομάδα του 40Forty Day Night Bar Restaurant.

ΒΑΣΙΑ ΛΟΗ ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑΚΗ

ΑΛΕΞΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ

ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΗ ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΚΑΚΗΣ ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ

ΒΑΣΙΑ ΛΟΗ ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ( ΤΟΥ ANAplasis ) ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ ΡΟΔΗ ΠΑΠΑΣΙΛΕΚΗ ( ΤΟΥ PASIFIC SUN SOLARIOUM ) ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ( ΤΟΥ COLLECTOR ) ΕΛΙΝΑ ΒΕΚΡΗ ( TOY NUXE )

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΡΔΕΡΑ ΦΩΦΗ ΚΑΜΠΟΣΙΩΡΑ ΡΕΝΑ ΦΛΕΒΑΡΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΤΡΙΟΥΣ

ΑΛΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ

ΕΛΕΝΑ ΒΡΕΤΤΟΥ ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΚΟΤΡΩΤΣΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΛΙΛΙΑΝ ΠΑΠΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΛΕΙΛΑ ΝΕΟΦΥΤΟΥ

Φωτογραφίες: Papadakis Press

error: Content is protected !!