ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

90 ημέρες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

La Roche-Posay, υπερήφανος Χορηγός Αντηλιακής Προστασίας των Ολυμπιονικών Ιστιοπλοΐας Παναγιώτη Μάντη και Παύλου Καγιαλή για 5η συνεχή χρονιά, συγχαίρει τους αθλητές για την πρόκριση τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Οι «χάλκινοι» Ολυμπιονίκες του Ρίο, κατέλαβαν την 6η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βιλαμούρα, σφραγίζοντας τη 2η παρουσία τους σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αποδεικνύοντας παράλληλα ότι η σκληρή δουλειά, το ακούραστο πνεύμα και η θέληση, αποτελούν εφόδια που τους διατηρούν σε κορυφαίο επίπεδο, παγκοσμίως.
Ο Παναγιώτης Μάντης και ο Παύλος Καγιαλής δήλωσαν: «Ευχαριστούμε όλους όσοι µας δίνουν δύναμη και είναι δίπλα µας, και φυσικά το μεγαλύτερο ευχαριστώ στις οικογένειές µας, στον προπονητή µας, στους φίλους και στη La Roche-Posay, που µας στηρίζει σε κάθε µας βήμα. Άλλωστε χωρίς την πολύτιμη στήριξή της δεν θα βρισκόμασταν στο δρόμο προς τη δεύτερή μας Ολυμπιάδα!»


«Μόλις 90 ημέρες μας χωρίζουν από αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός! Με αυτή την αφορμή θα θέλαμε να συγχαρούμε τους δύο Ολυμπιονίκες μας για τη μεγάλη τους πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και να δηλώσουμε με θέρμη ότι θα είμαστε δίπλα τους σε αυτό το «μοναδικό» ταξίδι για τα γαλανόλευκα χρώματα, προσφέροντάς τους την απαραίτητη αντιηλιακή προστασία που χρειάζονται για την ασφαλη άθλησή τους κάτω από ακραίες συνθήκες.» δηλώνει η Brand Manager της La Roche-Posay, Μαριάννα Χανταντ.
Η La Roche-Posay βρίσκεται στο πλευρό των αθλητών, παρέχοντας προηγμένη αντιηλιακή προστασία με τα προϊόντα της σειράς Anthelios, μιας και το άθλημα της ιστιοπλοΐας προϋποθέτει καθημερινή και πολύωρη έκθεση στον ήλιο και οι ανάγκες για μια ολοκληρωμένη προστασία είναι επιτακτικές. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει σε μια χρονιά στοίχημα για τους ίδιους. Πρόκειται για την 32η διοργάνωση Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων και η La Roche- Posay θα υποστηρίξει τους αθλητές, καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας αλλά και της παραμονής τους εκεί.

It’s good to know: Ο Παναγιώτης Μάντης και ο Παύλος Καγιαλής ξεκίνησαν την κοινή τους δράση, τον Ιούνιο του 2008. Έκτοτε αναπόσπαστα μέλη της εθνικής ομάδας, έχουν λάβει σημαντικές διακρίσεις σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Όντας σταθερά στην πρώτη 5αδα της παγκόσμιας κατάταξης εξασφάλισαν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ύστερα από μια συγκλονιστική μάχη στην κούρσα μεταλλίων και με βάση το ήθος και την σκληρή δουλειά τους, κατάφεραν να κατακτήσουν μία πολύ σημαντική νίκη για τον Ελληνικό αθλητισμό, το χάλκινο μετάλλιο στην ιστιοπλοϊκή κατηγορία 470 στους 31ους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο το 2016. Η κατάκτηση της 6ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2021 που πραγματοποιήθηκε στη Vilamoura της Πορτογαλίας, σφράγισε την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

error: Content is protected !!