ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

7ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Κέρδισε τις εντυπώσεις η WIND Running Team

Είκοσι χιλιάδες και πλέον δρομείς γέμισαν προχθές Κυριακή, το κέντρο της Αθήνας και συμμετείχαν στη μεγάλη διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ. Άνθρωποι όλων των ηλικιών από κάθε μεριά της Ελλάδας και το εξωτερικό πέρασαν τη γραμμή του τερματισμού μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Η WIND ονομαστικός χορηγός στον αγώνα των 3χλμ. παροτρύνοντας οικογένειες, μικρούς και μεγάλους να ενώσουν τις δυνάμεις τους, να γίνουν ομάδα και να απολαύσουν την προσπάθεια και τον τερματισμό.
Τα μέλη της WIND Running Team έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε όλες τις αποστάσεις (3χλμ., 5χλμ. 21.175χλμ) ενώ ξεχωριστή ήταν η παρουσία των Πρωταθλητών – Πρεσβευτών της εταιρίας με πρωταγωνιστή τον Κώστα Γκελαούζο να κόβει πρώτος το νήμα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου, σημειώνοντας παράλληλα ρεκόρ διαδρομής.

Κώστας Γκελαούζος

Στο ίδιο αγώνισμα, στις γυναίκες η Μάγδα Γαζέα τερμάτισε στην 6η θέση στην γενική κατηγορία γυναικών ενώ ο Μάρκος Γκούρλιας και η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου κέρδισαν την κούρσα των 3χλμ. Η Αναστασία Καρακατσάνη πέρασε πρώτη τη γραμμή τερματισμού στα 5χλμ., ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά στη δεύτερη θέση ακολούθησε η Ανθή Κυριακοπούλου.
Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμμετοχή των Παρααθλητών του Συλλόγου Θεραπευτικής Αγωγής και Αθλητισμού Ατόμων με Αναπηρία «Ιωνάς» οι οποίοι αγωνίστηκαν στα 5χλμ αλλά και τα 21χλμ της διοργάνωσης, με την εκκίνηση για τα αγωνιστικά αμαξίδια να δίνεται λίγα λεπτά νωρίτερα.
Με την ομάδα της WIND συμμετείχαν επίσης ο δημοφιλής νεαρός ηθοποιός Ρένος Ρώτας και η Γιούλικα Σκαφίδα, σημειώνοντας μάλιστα εξαιρετικές επιδόσεις στον αγώνα των 21χλμ.

Γιούλικα Σκαφίδα

Ρένος Ρώτας

Η WIND από το 2011 συμβάλλει στην εξάπλωση του δρομικού φαινομένου στην Ελλάδα, στηρίζοντας αθλητές και συνδέοντας τη συμμετοχή σε λαϊκούς αγώνες με τις αξίες του αθλητισμού αλλά και την Κοινωνική Αλληλεγγύη.
Επόμενος σταθμός το Run Greece Λάρισα στις 24 Μαρτίου 2017.

error: Content is protected !!