ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

7 & 8/12: Δύο Ημέρες The Pop Up Project! Save the date Save your Corner!

? Λοιπόν, θέλω να σας εξομολογηθώ κάτι. Είναι η πρώτη φορά από την πρώτη διοργάνωση του θεσμού -πλέον- αυτού, που πρώτα έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες του, και μετά κάνουμε την επίσημη ανακοίνωση του.
Θέλω να πω, πως ενώ έχουμε “κλειδώσει” τις ημερομηνίες του από την άνοιξη, ενώ έχουμε ήδη στείλει τις Επιστολές Συμμετοχής στους Pop Uppers μας, ενώ έχουμε προχωρήσει σε ένα γαϊτανάκι ατελείωτων συναντήσεων με παλιούς και νέους συνεργάτες, ενώ έχουμε κάνει τις απαραίτητες επαφές από τους Χορηγούς Επικοινωνίας, έως το πως θα κυλήσει η ροή του event ή το τι ακριβώς θα μας σερβίρει η “καντίνα” του Δειπνοσοφιστηρίου και οι ανεξάντλητες εμπνεύσεις του Δημήτρη Σκαρμούτσου, μόλις χθες το μεσημέρι, συνειδητοποιήσαμε με την Ιλεάνα, πως την επίσημη ανακοίνωση του σε εσάς, τους σταθερούς και φανατικούς επισκέπτες του, αλλά και σε όσους νέους αναγνώστες του Fay’s Control θα θελήσουν να μας επισκεφθούν, δεν την είχαμε κάνει ακόμη.
Ίσως επειδή μας είχε παρασύρει ο ενθουσιασμός των προετοιμασιών και όλων των “καινούριων” που δουλεύουμε για να σας παρουσιάσουμε. Ίσως επειδή οι Αιτήσεις για Συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, που το 7ο The Pop Up Project είναι ήδη σχεδόν Sold Out. Ίσως επειδή ανάμεσα σε όλες αυτές τις συναντήσεις και τα meetings, θέλουμε και εμείς οι ίδιες πρώτα, η Ιλεάνα Ισμυρίδη και εγώ, να το πιστέψουμε πως ναι, αυτή η γιορτή θα είναι διπλή, και πως ναι, αυτό το The Pop Up Project, το Χριστουγεννιάτικο και το 7ο κατά σειρά, θα διαρκέσει δύο ολόκληρες ημέρες! Μας το ζητήσατε, και εμείς το πραγματοποιήσαμε…
Και είμαστε ενθουσιασμένες, σαν μικρά παιδιά!?

Δύο Ημέρες!❤

Παρασκευή 7 & Σάββατο 8 Δεκεμβρίου. Δύο Ημέρες Γιορτής για να υποδεχθούμε τα Χριστούγεννα. Δύο ολόκληρες Ημέρες The Pop Up Project στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή για να κάνουμε τα ψώνια μας, για να πάρουμε τα δώρα μας, για να συναντήσουμε τους αγαπημένους μας σχεδιαστές & brands και για να γνωρίσουμε τους νέους που προστέθηκαν στην μεγάλη αυτή πλατφόρμα.
Ημέρες διόλου τυχαία επιλεγμένες. Τόσο οι ημερομηνίες του -ούτε νωρίς ούτε αργά, just on time- όσο και οι ημέρες που επιλέξαμε για αυτό. Παρασκευή και Σάββατο. Παρασκευή, τελευταία ημέρα της εργάσιμης εβδομάδας, ημέρα παραδοσιακά για shopping, για να “ξεφύγουμε” με τις φίλες μας, για after office drinks, ημέρα που τα παιδιά είναι στο σχολείο, που όλα είναι πιο χαλαρά, που τα ραντεβού θα συμβούν στο Μουσείο, στο κέντρο της Κηφισιάς. Σάββατο, μία μέρα γιορτή!

Stay tuned! ❤

Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν στο Fay’s Control από όπου θα σας ενημερώνουμε για όλα όσα θέλετε να μάθετε, για όλους τους σχεδιαστές που θα λάβουν μέρος και φυσικά για τις πιο αντιπροσωπευτικές δημιουργίες των τελευταίων συλλογών τους.

Save the Dates, Save your Corner! ❤

Αν θέλετε να λάβετε και εσείς μέρος με το brand σας στο μεγαλύτερο The Pop Up Project που έγινε ποτέ, στο διήμερο Χριστουγεννιάτικο The Pop Up Project, στείλτε μας email στα beifay@gmail.com & i.ismyridis@gmail.com και εμείς θα επικοινωνήσουμε αμέσως μαζί σας για να σας κατευθύνουμε ώστε να κλείσετε το corner που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας.
Μετά από την εμπειρία που μας έχουν χαρίσει οι προηγούμενες διοργανώσεις, θα σας συμβουλεύαμε να κάνετε την κράτηση σας το συντομότερο δυνατόν, μιας και συνήθως τα The Pop Up Projects γίνονται Sold Out μέσα σε μία ημέρα. Έτσι, λόγω αυξημένης ζήτησης θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας και συγκεκριμένα κριτήρια επιλογής.

 

 

Spread the news & stay tuned,
Φαίη Μπέη & Ιλεάνα Ισμυρίδη xxx ✨✨

error: Content is protected !!