ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

La Mer The Lifting Eye Serum: Όλη η εμπειρία της Ανόρθωσης ματιών σε ένα video!

Είναι αλήθεια λοιπόν….

Μου έστειλε η La Mer το Δελτίο Τύπου, τα έμαθα και από τις φίλες μου, τα είδα και στην τηλεόραση, τα έγραψα κιόλας… Όμως, αν δεν το δοκιμάσω η ίδια, το χέρι μου στην φωτιά δεν το βάζω! Και επειδή τόσα χρόνια πιο άμεσα ορατά αποτελέσματα δεν έχω ξανά δει -ούτε με ενέσιμο!-, αυτή την φορά έβγαλα και βίντεο για να το δείτε και εσείς με τα ίδια σας τα μάτια!

Ναι, στην πολυτελή εμπειρία Ανόρθωσης The Lifting Eye Serum από την La Mer αναφέρομαι, η οποία είναι πλέον το απόλυτο talk of the town, –πόσω μάλλον και μετά το βίντεο της Ελένης Μενεγάκη στην δική της περιοχή των ματιών, live στην εκπομπή της- και ναι, είναι αλήθεια λοιπόν…

lm1

Το The Lifting Eye Serum συνδυάζει τεχνολογία κόκκινης άλγης και άλλων θαλάσσιων ενεργών συστατικών, συμβάλλοντας σημαντικά στην ενδυνάμωση και την επιδιόρθωση, ανορθώνοντας την όψη της περιοχής των ματιών.

Συνεχίζοντας την δέσμευση της για βέλτιστα αποτελέσματα που ανορθώνουν την όψη του δέρματος, η La Mer παρουσιάζει το The Lifting Eye Serum με το νέο Stretch Matrix Complex που στηρίζει ορατά την αρχιτεκτονική του ματιού και του φρυδιού. Με την πρώτη επαφή του μεταξένιου serum με το δέρμα, η περιοχή των ματιών δέχεται την άμεση και απαλή αίσθηση σύσφιξης. Με την πάροδο του χρόνου δίνει ένα σημαντικά πιο ανορθωμένο αποτέλεσμα στο περίγραμμα του ματιού, αποδίδοντας μια ανανεωμένη και πιο νεανική εμφάνιση. Σχεδιασμένο για να δημιουργεί ένα πλέγμα ενεργών θαλάσσιων συστατικών, το The Lifting Eye Serum χρησιμοποιεί φυσικά συστατικά που λειτουργούν με στοχευμένο τρόπο ώστε να βοηθήσει στην ορατή ανόρθωση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών. Όταν χρησιμοποιείται συνδυαστικά με άλλα προϊόντα από την σειρά Lifting της La Mer, η επιδερμίδα έχει συνολικά περισσότερη ελαστικότητα, για πιο νεανική, φρέσκια και πιο αναζωογονημένη εμφάνιση.

lm2

Καλύτερα όμως δείτε όλη την εμπειρία στο βίντεο για να δείτε τα άμεσα αποτελέσματα και μόνοι σας -μεταξύ μας, ούτε εγώ το πίστευα μέχρι να το δοκιμάσω-, και πηγαίνετε σήμερα κιόλας στο corner της La Mer στο attica, να αποκτήσετε το δικό σας σετ ομορφιάς!

Έχω ξανά κάνει εγώ ποτέ μου βίντεο? Όχι πείτε μου, έχω?

Trust me! 🙂

 

error: Content is protected !!