ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ζήστε μία πολυτελή εμπειρία Ανόρθωσης από την La Mer!

Το The Lifting Eye Serum συνδυάζει τεχνολογία κόκκινης άλγης και άλλων θαλάσσιων ενεργών συστατικών, συμβάλλοντας σημαντικά στην ενδυνάμωση και την επιδιόρθωση, ανορθώνοντας την όψη της περιοχής των ματιών.

Συνεχίζοντας την δέσμευση της για βέλτιστα αποτελέσματα που ανορθώνουν την όψη του δέρματος, η La Mer παρουσιάζει το The Lifting Eye Serum με το νέο Stretch Matrix Complex που στηρίζει ορατά την αρχιτεκτονική του ματιού και του φρυδιού. Με την πρώτη επαφή του μεταξένιου serum με το δέρμα, η περιοχή των ματιών δέχεται την άμεση και απαλή αίσθηση σύσφιξης. Με την πάροδο του χρόνου δίνει ένα σημαντικά πιο ανορθωμένο αποτέλεσμα στο περίγραμμα του ματιού, αποδίδοντας μια ανανεωμένη και πιο νεανική εμφάνιση. Σχεδιασμένο για να δημιουργεί ένα πλέγμα ενεργών θαλάσσιων συστατικών, το The Lifting Eye Serum χρησιμοποιεί φυσικά συστατικά που λειτουργούν με στοχευμένο τρόπο ώστε να βοηθήσει στην ορατή ανόρθωση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών. Όταν χρησιμοποιείται συνδυαστικά με άλλα προϊόντα από την σειρά Lifting της La Mer, η επιδερμίδα έχει συνολικά περισσότερη ελαστικότητα, για πιο νεανική, φρέσκια και πιο αναζωογονημένη εμφάνιση.

mer cover2

STRETCH MATRIX COMPLEX Κατασκευασμένο με ένα σύμπλεγμα φυσικών συστατικών και την μοναδική κόκκινη άλγη, το Stretch Matrix Complex συγκρατεί ένα ελαστικό πλέγμα με σκοπό να δώσει στην περιοχή των ματιών ένα πιο ανορθωμένο και σφριγηλό αποτέλεσμα. Σε συνδυασμό με τζελ που δημιουργείται από φύκια, ένα φυσικό συστατικό που προσφέρει ανόρθωση, βοηθά στην άμεση αίσθηση σύσφιξης στο περίγραμμα των ματιών. Τα μάτια αναδεικνύονται με πιο καθορισμένη και καθαρή όψη.

THE UPLIFTING FERMENT Δημιουργήθηκε ειδικά για την περιοχή των ματιών, το νέο Uplifting Ferment βοηθά στην ενδυνάμωση του φράγματος της επιδερμίδας και στην λείανση του ευαίσθητου δέρματος γύρω από την περιοχή των ματιών. Σε συνδυασμό με την αιωνόβια Καφέ άλγη, γνωστή και ως ‘πηγή της νεότητας’ και την πλούσια Μπλε άλγη μαζί με αναζωογονητικά θαλάσσια πεπτίδια, βοηθούν το δέρμα ώστε να ενταθεί η φυσική παραγωγή ελαστίνης, δίνοντας του την δυνατότητα μιας πιο νεανικής εμφάνισης.

mer filler1

MIRACLE BROTH™ Εμπλουτισμένος με μια ισχυρή δόση των τριών μορφών του Miracle Broth—αυθεντικός, συμπυκνωμένος και ενθυλακωμένος — εργάζεται για να επιταχύνει την φυσική ανανέωση κυττάρων, βοηθώντας στην σύσφιξη της ευαίσθητης περιοχής των ματιών.

HONING YEARS OF LIFTING AND SCULPTING EXPERTISE Για βέλτιστα αποτελέσματα ανόρθωσης, το The Lifting Eye Serum σε συνδυασμό με τα πολυτελή οφέλη της La Mer συμβάλλουν σε μια νεανική εμφάνιση.

Το The Lifting Contour Serum ανορθώνει και καθορίζει το περίγραμμα, δίνοντας στο πρόσωπο μια πιο καθαρή εμφάνιση. • Η Lifting and Firming Mask βοηθά στην ενίσχυση της φυσικής δομής στήριξης της επιδερμίδας, δίνοντας στο πρόσωπο μια πιο εκλεπτυσμένη και ανορθωμένη όψη για να ανακτήσει της νεανική ελαστικότητα του. • Το The Lifting Intensifier είναι μια στοχευμένη θεραπεία για τα σημάδια γήρανσης, δίνοντας άμεσα μια πιο σφριγηλή αίσθηση στην επιφάνεια της επιδερμίδας, ‘εκπαιδεύοντας’ το με την πάροδο του χρόνου να διατηρήσει μια πιο σταθερή και ανορθωμένη εμφάνιση.

la-mer-the-lifting-eye-serum-new-review-inhautepursuit-e1454062728506

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ LA MER Σχεδιασμένο ώστε να εφαρμόζεται πριν από άλλες θεραπείες ματιών, η μεταξένια και ελαφριά του υφή διεισδύει γρήγορα προσφέροντας ένα πιο άνετο και σφριγηλό αποτέλεσμα. Μια ενισχυμένη τεχνική μασάζ σε συνδυασμό με την ειδικά κατασκευασμένη σπάτουλα, συμβάλλουν στην αύξηση της μικροκυκλοφορίας. Χρησιμοποιείστε τον ορό καθημερινά για πιο ανορθωμένη εμφάνιση.

Βήμα 1 Χρησιμοποιείστε την στρογγυλή πλευρά της σπάτουλας σε καθαρό δέρμα για να αυξήσετε την μικροκυκλοφορία, να δροσίσετε και να καταπραΰνετε την περιοχή των ματιών.

Βήμα 1: Χρησιμοποιείστε την στρογγυλή πλευρά της σπάτουλας σε καθαρό δέρμα για να αυξήσετε την μικροκυκλοφορία, να δροσίσετε και να καταπραΰνετε την περιοχή των ματιών.

Βήμα 2 Εφαρμόστε μια σταγόνα στα δάχτυλα σας και πιέστε απαλά την περιοχή των ματιών.

Βήμα 2: Εφαρμόστε μια σταγόνα στα δάχτυλα σας και πιέστε απαλά την περιοχή των ματιών.

Βήμα 3 Χρησιμοποιείστε την ίδια πλευρά της σπάτουλας κατά μήκος της περιοχής των ματιών από την εσωτερική στην εξωτερική γωνία με κινήσεις προς τα έξω και προς τα πάνω για να ανυψώσουν και να λειάνουν την περιοχή. Επαναλάβετε κάτω από το φρύδι.

Βήμα 3: Χρησιμοποιείστε την ίδια πλευρά της σπάτουλας κατά μήκος της περιοχής των ματιών από την εσωτερική στην εξωτερική γωνία με κινήσεις προς τα έξω και προς τα πάνω για να ανυψώσουν και να λειάνουν την
περιοχή. Επαναλάβετε κάτω από το φρύδι.

error: Content is protected !!