ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

1st Endomarch Cyprus: Πορεία Ελπίδας και Ευαισθητοποίησης

Ο Μάρτιος έχει καθιερωθεί διεθνώς ως μήνας ενημέρωσης για την ενδομητρίωση, με κινητήριο μοχλό την καμπάνια “Endomarch”. Σκοπός της παγκόσμιας κινητοποίησης με σύνθημα «Time to End the Silence!» , στην οποία ενώνουν τη φωνή τους πλήθος απλού κόσμου αλλά και παρουσιαστών, ηθοποιών, αθλητών όπως οι Δούκισσα Νομικού, Κατερίνα Γκαγκάκη, Σμαράγδα Καρύδη, Θέμης Γεωργαντάς, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Ελεονώρα Μελέτη, Ναταλία Γερμανού, Τόνια Σωτηροπούλου, Φαίη Σκορδά, Κατερίνα Ζαρίφη, Κλέλια Πανταζή, Νίκος Μουτσινάς, Μαρία Ηλιάκη, Έλλη Κοκκίνου, Μαρία Μπεκατώρου, Θέμης Γεωργαντάς, Δέσποινα Καμπούρη είναι να σπάσουν οι γυναίκες τη σιωπή τους και να μιλήσουν ανοικτά για την ενδομητρίωση.

Κατερίνα Γκαγκάκη

Κατερίνα Γκαγκάκη

Η ενδομητρίωση είναι μια χρόνια γυναικολογική πάθηση, κατά την οποία τμήματα του ενδομητρίου αναπτύσσονται εκτός μήτρας προκαλώντας οξείς πόνους και προβλήματα υπογονιμότητας,  προσβάλλοντας  σήμερα περισσότερα από 176.000.000 γυναίκες στον πλανήτη.

Δούκισα Νομικού

Δούκισσα Νομικού

Μαζί με 60 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο και για πρώτη φορά στην ιστορία , η  Κύπρος συμμετέχει στην Παγκόσμια κίνηση Ευαισθητοποίησης για την Ενδομητρίωση, Endomarch Worldwide με μια Πορεία Ελπίδας την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016  στις 11 πμ, στη Πλατεία Ελευθερίας του Δήμου Λευκωσίας.
Επικεφαλής του Endomarch Cyprus 2016, είναι ο Δρ. Στέφανος Χανδακάς, ο οποίος έχει ορισθεί ως Πρόεδρος της εκστρατείας από τον ιδρυτή του Worldwide Endomarch Movement, Δρ. Camran Nezhat.
Η εκστρατεία Εndomarch Cyprus 2016 έχει τεθεί υπό την Υψηλή Προστασία της κυρίας  Άντρης Αναστασιάδη, συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας, η οποία  στηρίζοντας την εκστρατεία διαφώτισης και ευαισθητοποίησης για την Ενδομητρίωση, επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά το πολύπλευρο κοινωνικό της έργο.

Μαρία Μπεκατώρου

Μαρία Μπεκατώρου

Χορηγοί του Εndomarch Cyprus 2016 είναι οι εταιρείες, Μedochemie και Agetis Supplements.Υποστηρικτές της εκστρατείας είναι ο Δήμος Λευκωσίας το American Medical Center και το ΑIMIS.
Χορηγοί Επικοινωνίας είναι ο ο ραδιοφωνικός σταθμός Κύπρου LOVE FM, το περιοδικό Beautiful People και ο τηλεοπτικός σταθμός Mega Κύπρου.

error: Content is protected !!