ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Taste Garden επέστρεψε στο Golden Hall με pop art διάθεση!

Μόλις επέστρεψα από τη Ζάκυνθο και την ίδια μέρα επισκέπτομαι με την Ελμίνα το Golden Hall -φυσικά- για να αγοράσουμε όλα όσα θα χρειαστεί τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες στο summer school που έχει επιλέξει στην Αμερική. Από φαρμακείο έως βιβλιοπωλείο δηλαδή. Είμαστε ενθουσιασμένες και συγχρόνως συγκινημένες, ψωνίζουμε πιασμένες διαρκώς χέρι χέρι, άλλοτε μιλάμε ασταμάτητα, άλλοτε απολαμβάνουμε μία πελώρια σιωπή, αυτή που απολαμβάνουν μόνο όσοι αγαπιούνται αδιαπραγμάτευτα και πολύ.

Λίγες ώρες αργότερα, κουβαλώντας όλα όσα επιλέξαμε -μα μην αφήνοντας η μία το χέρι της άλλης- αντί να κατεβούμε στο parking του Golden Hall, κατευθυνόμαστε προς τον προαύλιο χώρο του, όπου έχει στηθεί μία μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή, το ανανεωμένο Taste Garden που μας προσκαλεί για το πιο δροσερό και γευστικό διάλειμμα από τις αγορές μας, έως και το Σάββατο 29 Ιουλίου.

Οι pop art καντίνες των Cultivos Coffee, everest exclusive, Flocafe Espresso Room, Starbucks, TGI Fridays, Δε Μιτ Μπόιζ και Τυροκομείο Κωσταρέλος φέρνουν τις γευστικές προτάσεις τους στον πιο όμορφο κήπο της Αθήνας.

Επισκεφθείτε το Taste Garden Pop Art Edition και δοκιμάστε signature πιάτα, εναλλακτικές street food επιλογές, ζουμερά burgers, cocktails και δροσιστικά ροφήματα από τα αγαπημένα café και εστιατόρια του Golden Hall.

H γεύση συναντά τη μουσική κάθε Παρασκευή & Σάββατο με live band εμφανίσεις, από τις 19:00 έως τις 21:00!

Ζήστε την πιο foodie καλοκαιρινή εμπειρία, στο Taste Garden Pop Art Edition του Golden Hall!

Ωράριο Λειτουργίας Taste Garden

Δευτέρα – Παρασκευή: 17:00 – 22:00

Σάββατο: 14:00 – 21:00 & Κυριακή 16/07: 14:00 – 21:00

Είναι η καλύτερη καλοκαιρινή πρόταση που έχω να σου συστήσω αν βρίσκεσαι στην πόλη!

error: Content is protected !!