ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα τόσο ξεχωριστά γενέθλια της Ρίτας Πικρού Μωραϊτάκη!

«Τα πάντα είναι  στιγμές, και οι καλύτερες ήταν πάντα αυτές που ήμουν μαζί σας…» , με αυτό το μήνυμα καλωσόριζε η Ρίτα Πικρού Μωραϊτάκη τους καλεσμένους της στο κτήριο του ΣΑΚΑ του Κολλεγίου Αθηνών, του σχολείου που έχει αγαπήσει όσο κανένα άλλο. Το μήνυμα αυτό και τους ανθρώπους που την έφεραν στην ζωή, τους φίλους που είναι η επιλεκτική της οικογένεια, όπως πάντα λέει η Ρίτα, ανθρώπους τόσο απο τα χρόνια της στο Κολλέγιο Αθηνών , στο Δήμο Αθηναίων, στις εκλογές,  ήθελε να ευχαριστήσει και να νιώσουν την αγάπη της, την ημέρα των γενεθλίων της.

 Φαινη Χατζηαθανασιαδη , Αντιγονη Μολοδονωφ, Ρίτα Μωραϊτάκη, η διευθύντρια του Δημοτικού του Κολλεγίου Ψυχικού Δημητρα Παναγουλη , Μοιρα Βασιλοπουλου 
Ο τ. President του Κολλεγίου Αθηνών Richard Jackson , Δημητρα Θεοχαρη, Ρίτα Πικρού Μωραϊτάκη
Δήμητρα Θεοχάρη, Ρίτα Πικρού-Μωραϊτάκη
Η οικοδέσποινα με την Φραντζεσκα Σαββοργινακη
Ο Richard Jackson με την υπεύθυνη του ΙΒ του Κολλεγίου Ψυχικού, Ελένη Βασιλείου 
Richard Jackson, Απόστολος Αθανασόπουλος, Ρίτα Μωραϊτάκη
Ρίτα Πικρού-Μωραϊτάκη, Ελένη Κωνσταντινίδη, Ντόρα Δημοπούλου
Άντζελα Χρυσουλάκη, Δήμητρα Θεοχάρη
Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, Εύα Χιώτη
Κατερίνα Πατσαδέλη, Γιάννης & Βάντα Μουστακάτου
Έρση Βότση, Τζίνα Θανοπούλου, Φαίνη Χατζηαθανασιάδου, Ελένη Πρωτόπαππα
Ελένη Πρωτόπαππα, Φανή Λεβέντη, Κέλλυ Πατατούδη, Καλλιόπη Τζοάννου
Μαρίνα Κατσαούνη, Έλγκα Νταϊφά, Ρίτα Μωραϊτάκη, Ελευθερία Ηλιαδάκη
Θάνος Ασκιτής, Σοφία Κυρούση

Αυτά τα γενέθλια που ήταν τόσο ξεχωριστά για την ίδια, τα αφιέρωσε στην μνήμη των πιο αγαπημένων της ανθρώπων που δεν είναι πλέον δίπλα της. “Την ημέρα των γενεθλίων μας είναι σημαντικό να σταθούμε σε όσα είναι σημαντικά για εμάς, σε όσα είναι τα πιο σπουδαία, όπως η δύναμη της ομαδικότητας και η δύναμη της αγάπης…” είπε χαρακτηριστικά πριν σβήσει τα κεράκια της τούρτας της. Ήταν μία βραδιά όπως ακριβώς μόνο η ίδια θα την είχε σχεδιάσει, δίπλα στον άντρα της, τον Αλέξανδρο Μωραϊτάκη που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει, τιμώντας παράλληλα τους γονείς της για όλα όσα της προσέφεραν και καμαρώνοντας για τα δύο υπέροχα παιδιά της, τον Γιώργο και την Χαρά, που μέσα από την ανατροφή που τόσο γενναιόδωρα τους χάρισε, καμαρώνει τις επιτυχίες τους.

Χρόνια πολλά Ρίτα μας, να είσαι πάντα ανάμεσα σε όσους αγαπάς και σ’ αγαπούν!

error: Content is protected !!