ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Συνέβη στις Κάννες: H Caroline Scheufele στο πλευρό της Ελπίδας Σταθάτου για τους σκοπούς του «Breaking Through The Lens»!

«Breaking Through The Lens»: Ένας οργανισμός από γυναίκες για γυναίκες!

Η Ελπίδα Σταθάτου είναι Ελληνίδα ηθοποιός και σεναριογράφος που ζει και εργάζεται μεταξύ Λονδίνου και Αθήνας και συν-ιδρύτρια του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Breaking Through The Lens» που προωθεί τη δουλειά γυναικών σκηνοθετών απ’ όλο τον κόσμο στο Φεστιβάλ των Καννών. 

Φέτος ήταν η τέταρτη φορά που ο οργανισμός «Breaking Through The Lens» βρέθηκε στις Κάννες και η δράση ήταν μεγαλύτερη από ποτέ καθώς για πρώτη φορά είχαν στο πλευρό τους την artistic director και Co-president του οίκου κοσμημάτων Chopard, Καρολίν Σόϋφελε.

Η Ελπίδα Σταθάτου στο Martinez, στις Κάννες

Η ίδια αγκάλιασε το BTTL και αποφάσισε να δημιουργήσει μια ξεχωριστή χορηγία, αξίας 10.000 για μία κινηματογραφική παραγωγή από γυναίκα σκηνοθέτιδα, η οποία θα επιλέγει μετά από ψηφοφορία της φετινής επιτροπής του BTTL. Η ανακοίνωση έγινε στο rooftop της Chopard, Martinez στις Κάννες, με παρουσία της ίδιας της Καρολίν Σόϋφελε.

Η Caroline Scheufele στο πλευρό της Ελπίδας Σταθάτου για τους σκοπούς του «Breaking Through The Lens»

Το BTTL είναι μια μη κερδοσκοπική δράση που οργανώθηκε από την ηθοποιό Ελπίδα Σταθάτου, την σκηνοθέτιδα Δάφνη Schmon και την σεναριογράφο Emily Carlton.

error: Content is protected !!