ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Έλενα Γαλύφα κέρδισε τις εντυπώσεις με Vrettos Vrettakos στο κόκκινο  χαλί  του Φεστιβάλ των Καννών!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η δημοφιλής fashion blogger διασχίζει το Κόκκινο Χαλί με δημιουργία του γνωστού Έλληνα σχεδιαστή


Μια εντυπωσιακή τουαλέτα  υψηλής  ραπτικής  διακοσμημένη  με 800,000 κρύσταλλα  swarovski στα χρώματα  του metallic, ασημί και jet hematite, επέλεξε η Έλενα Γαλύφα για να διασχίσει το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών. Η συγκεκριμένη τουαλέτα  έχει κεντηθεί  εξολοκλήρου στο χέρι  επάνω  σε τούλι  και μεταξωτό  κρεπ. 


“Τα κρυστάλλινα  μοτίβα  είναι έτσι  διακοσμημένα  ώστε  να δημιουργούν  ιλιγγιώδη,  σέξι cut-outs και ανοίγματα  που αναδεικνύουν την γυναικεία  σιλουέτα εμπνευσμένα  από τα black mamba, φίδια του Αμαζονίου. Μια εντυπωσιακή  μάξι  τουαλέτα  η οποία  αναδείχτηκε μέσα από την υπέροχη  σιλουέτα  της Έλενας Γαλύφα” είπε ο γνωστός σχεδιαστής στο Fay’s Control.

Το υπέροχο look  ολοκληρώθηκε με κοσμήματα  από διαμάντια  δημιουργίες του Kassis, κρυστάλλινη  τσάντα του Οίκου Versace και πανύψηλα fashion statement πέδιλα, που η Έλενα συνδύασε με τον δικό της μοναδικό τρόπο, ξεχωρίζοντας για μια ακόμα φορά και κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

When you dream, you Cannes!!!

error: Content is protected !!