ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Πάμε παρέα για Shopping!

Πάμε παρέα για shopping? Πάντα πάμε παρέα για shopping, και κάθε φορά που για τον έναν ή το άλλο λόγο δεν σε έχω μαζί μου, όταν δεις ένα καινούργιο απόκτημα σε κάποια φωτογραφία στα insta stories ή posts μου, με ρωτάς για αυτό. Και εγώ πάντα, μα πάντα, σου απαντάω την ίδια στιγμή, με τον ίδιο ενθουσιασμό. Και η μεγαλύτερη χαρά όλων, δεν είναι όταν με ρωτάς για ένα statement piece, για ένα ζευγάρι παπούτσια που αγόρασα από ένα ταξίδι μου ή για μία key bag που θα κρατήσει και η κόρη και αργότερα και η εγγονή σου, αλλά όταν με ρωτάς για αυτά τα basic μεν λατρεμένα δε κομμάτια, που φοράς και ξαναφοράς και αγαπάς να τα συνδυάζεις με χίλιους δύο τρόπους, και που συνήθως είναι και πολύ (πολύ) οικονομικά. Από αυτά τα sneakers που σε βολεύουν και τα φοράς σε κάθε -μα κάθε- ταξίδι σου, από αυτά τα hoodies που τα συνδυάζεις με φόρμες στο γυμναστήριο αλλά και πάνω από ένα μεταξωτό slip dress, τα T-Shirts που δεν θέλεις να βγάλεις από πάνω σου έως και όταν ξεθωριάσουν τα χρώματα από το πολύ πλύσιμο, τα κολάν που φοράς από το πρωί που βγάζεις τον σκύλο βόλτα έως το βράδυ με ένα oversized πουλόβερ από κασμίρι. Ναι, μιλάω για αυτά τα κομμάτια που με βλέπεις ως επί το πλείστον να φοράω ξανά και ξανά, και τις περισσότερες φορές ίσως φαντάζεσαι πως είναι επιλεγμένα από κάποιον up-and-coming designer της Oxford ή της Regent str ή από κάποιο hidden gen της Tribeca , αλλά στην πραγματικότητα βρίσκονται πολύ πολύ κοντά σου. Όπως το κατάστημα της Fila μέσα στο Avenue, που σε προσκαλώ τώρα να πάμε παρέα.

Follow me…

Ναι, φυσικά μου αρέσει όταν με ρωτάς για αυτό το αγαπημένο ζευγάρι παπούτσια που με βλέπεις να φοράω σχεδόν εμμονικά στο γυμναστήριο, στις βόλτες μου για shopping, σε κάθε πτήση ή στις ονειρεμένες πολύωρες διαδρομές σε κάποια μεγαλούπολη της Ευρώπης.

Γιατί ωραία είναι τα Crystal-embellished sandals του Gianvito Rossi, αλλά …come’on, κοίτα αυτά και πες μου… Δεν θέλεις να τα φορέσεις τώρα? Να πετάξεις ό,τι κι αν φοράς και όπου κι αν βρίσκεσαι, να δοκιμάσεις αυτά τα αθλητικά παπούτσια

Πάμε να δοκιμάσουμε κάποια από αυτά τα basic pieces you must have in your closet…

Fila Faunus. Χρόνο να ‘χουμε, να λέμε χίλιους και δύο τρόπους και μέρη που μπορούμε να το φορέσουμε… Μπες εδώ!

Fila Torina Γυναικείο Κοντομάνικο T-Shirt. Μπες εδώ to buy now!
Fila Cannie. Το πήρα. Το πιο πιθανό είναι να με δεις να το φοράω με τα κολάν μου, μεθαύριο το απόγευμα στο Gate για να πάρω το αεροπλάνο. Μπες εδώ να το πάρεις, είναι φανταστικό!

Οι επιλογές είναι πολλές και υπέροχες, μπες εδώ να δεις όλες τις νέες αφίξεις, ακριβώς αυτές που ανακαλύπτω εγώ τώρα.

Fila Alice Γυναικείο Αμάνικο Μπουφάν. Μπες εδώ να δεις την τιμή του και θα τρελαθείς…

Good outfit, good mood day!

error: Content is protected !!