ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ξέρω τι θα κάνεις σήμερα το βράδυ: Ο Νίκος Βουρλιώτης “NIVO” & οι Goin’ Through στον Δήμο ΦΙλοθέης/Ψυχικού για μία ανεπανάληπτη συναυλία!

«Καλοκαίρι 2023» και αν βρίσκεσαι ακόμα στην πόλη ο Δήμος Φιλοθέης/Ψυχικού διοργανώνει σήμερα την απόλυτη βραδιά για να αποχαιρετήσει τον Ιούνιο.

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Φιλοθέης/Ψυχικού και του ΟΚΑΠΑ, «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023», ο Νίκος Βουρλιώτης, γνωστός μας ως NiVO, μαζί με τους Goin’ Through, το δημοφιλέστερο και εμπορικότερο hip hop συγκρότημα στην Ελλάδα, που κλείνει 30 χρόνια παρουσίας, έρχονται σήμερα Τετάρτη 28 Ιουνίου, στις 21.00′, στο Αθλητικό Κέντρο Ψυχικού, για μια μοναδική συναυλία, σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη των μουσικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού.

Guest καλεσμένοι: Ισορροπιστής και Άννυ Ξαντινίδου.


Το συγκρότημα που φέτος κλείνει 29 χρόνια δισκογραφικής παρουσίας και καλλιτεχνικής καριέρας με 13 άλμπουμς, 4 soundtracks, χρυσούς και πλατινένιους δίσκους και συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, θα παρουσιάσουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους ζωντανά για το κοινό του υπέροχου Προαστίου.

Είσοδος δωρεάν!

error: Content is protected !!