ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Μην αφήσεις να τελειώσει η γιορτή…

Your home should tell the story of who you are, and be a collection of what you love…

Το ένα κάλεσμα πίσω από το άλλο, από τις πρώτες ημέρες του Δεκέμβρη, γιορτάζοντας το τέλος μίας χρονιάς και τον ερχομό της άλλης. Το σπίτι γιορτινό, με τα λαμπιόνια να υποδέχονται τους φίλους, για πάνω από έναν μήνα πια. Στο Spotify είναι αποθηκευμένες οι λίστες με τίτλους συνθηματικούς που θυμίζουν τις πιο όμορφες αναμνήσεις, τις πιο γλυκές βραδιές και τα μεγαλύτερα μας γλέντια.

Μην αφήσεις να τελειώσει η γιορτή…

Ημέρα της γιορτής μου, σήμερα των Φώτων, ευχαριστώ για τα χιλιάδες μηνύματα και τις φανταστικές ευχές που κατακλύζουν τα social media μου, ενώ συγχρόνως ετοιμάζω το σπίτι μου να υποδεχθώ τους καλεσμένους μου και ανεβάζω που και που και κάποιες εικόνες στο Instagram μου, για να εισπράξω τα πιο όμορφα σχόλια για τις επιλογές μου.

Φοράω ένα υπέροχο πουκάμισο από τη συλλογή της αγαπημένης μου Liana Camba και το συνδυάζω με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια δημιουργίες της Treasure Box. Κοιτάζω γύρω μου και συνειδητοποιώ πως οι περισσότερες επιλογές μου έχουν την υπογραφή του The Pop up Project!

Δέχομαι μηνύματα για τα μεταξένια πέταλα και το σπάνιο χρώμα των ορχιδέων σιμπίντιουμ που είναι τοποθετημένες με συγκινητική μυσταγωγία από τα χέρια της Αντουανέτας Κουτσουράδη.

Το γλυκό άρωμα τους έχει πλημμυρίσει τον χώρο που σε λίγο θα κατακλιστεί από χαρά. Τοποθετώ με προσοχή τα κρυστάλλινα ποτήρια στα personalized sous-verres με τα ονόματα των καλεσμένων μου, ως άλλα place cards, έμπνευση και δημιουργία της Κατερίνας Καμίση, που παίρνουν χρώμα από τα αυστηρά -μαύρα και μπλε της νύχτας- λάδια στα ζωγραφισμένα στο χέρι βάζα της Βάσως Τρίγκα.

Little things mean a lot!

Το Κινέζικο σερβίτσιο από την πιο φίνα πορσελάνη της γιαγιάς (“αυτό είναι της Ελμίνας!” την ακούω περήφανη να λέει), το οποίο “κατεβάζω” μέσα από τις μαύρες λινές πετσέτες φαγητού που εμπνεύστηκε η Μαλβίνα Σαραντίτη για την Malvez, είναι τοποθετημένες στην ροτόντα που θα κάτσουν τα αγόρια. Ναι, το seating arrangement της βραδιάς θέλει τα αγόρια και τα κορίτσια να κάθονται σε διαφορετικά τραπέζια (έχει πιο πολύ fun, δοκίμασε το!)

Τα limited edition αρωματικά κεριά που εμπνεύστηκε η Waks από το έργο του Make-A-Wish Greece, συνδυάζοντας τα στοιχεία των αστεριών, των ευχών και των ονείρων με αγαπημένα γιορτινά αρώματα, δημιουργώντας έναν λαμπερό αστερισμό πάνω σε κάθε κερί, σιγοκαίνε αφήνοντας τα λάδια στα διακριτικά αρώματα των λουλουδιών της βρετανικής εξοχής, να πλημμυρίσουν με τις φρέσκες τους νότες τον χώρο.

Η επιλογή του μενού, επιμελημένο (για άλλη μία φορά) εξολοκλήρου από την Τίνα Στεφάνου για την Nori, αποφεύγει την κρεατοφαγία των ημερών και προσανατολίζεται στο ωμό ψάρι.

Mango Soup with shrimp
Black Cod in den miso sauce

Τώρα βλέπω τον Νικόλα να κατεβαίνει στο σαλόνι, να ανάψει το τζάκι, οι φλόγες να σηματοδοτήσουν την έναρξη της γιορτής. Μην την αφήσεις να τελειώσει. Στο χέρι σου είναι…

Let the party begin!

error: Content is protected !!