ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Με έπιασε η Άνοιξη!

Με έπιασε η άνοιξη. Δεν το είχα καταλάβει, τίποτα δεν προμήνυε κάτι τέτοιο, μετά το απολαυστικό ski break που κάναμε στο βουνό. Οι πρώτες ενδείξεις μου αποκαλύφθηκαν μέσα από τις, όλο χρώμα και ανανεωτική διάθεση, βιτρίνες του Golden Hall.
Για ένα αντιφλεγμονώδες ρινικό σπρέι, στο φαρμακείο της υπέροχης Ελίνας Ράπτη πήγα, για την αντιμετώπιση μίας ανοιξιάτικης αλλεργίας, με έξι τσάντες γεμάτες τα ομορφότερα της σεζόν έφυγα.

Είναι να μην με πιάσει η άνοιξη….

Ποιος δεν γνωρίζει το μαγικό Φαρμακείο Elina Rapti? Και δεν το λέω τυχαία “μαγικό”.

Στην είσοδο κιόλας του αγαπημένου μου Εμπορικού Κέντρου, για ένα Panadol μπαίνεις, πάνω από μισή ώρα τελικά παραμένεις στο εντυπωσιακό Φαρμακείο, με την πληθώρα των επιλογών από Φάρμακα, δερμοκαλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, όλα όσα χρειαζόμαστε για την υγιεινή διατροφή, οδοντιατρικά, βρεφικά προϊόντα, οπτικά έως προϊόντα άτμισης.

Όλα τα απαραίτητα για το Φαρμακείο του σπιτιού…
Οι βιταμίνες για εμένα και την Ελμίνα…
…Αλλά και όλα τα αγαπημένα μου καλλυντικά, αν θέλεις, μπες ΕΔΩ να τα ανακαλύψεις, πριν επισκεφθείς το υπέροχο αυτό Φαρμακείο στην είσοδο του Golden Hall!

Και μιας και μιλάμε για άνοιξη, πως είναι δυνατόν να περάσει κάποιος έξω από το όλο χρώμα κατάστημα της Anna-Maria Mazaraki, και να μην εντυπωσιαστεί από την πελώρια όλο φωτιά βοκαμβίλια, που σαν να αγκαλιάζει με τα υπέροχα λουλούδια της, τις κομψές δημιουργίες της αγαπημένης σχεδιάστριας;

Follow me…

Κάθε φορά που περνάω από το γεμάτο θετική αύρα κατάστημα της Άννας Μαρίας, θα σταθώ στις εντυπωσιακές της βιτρίνες, θα μπω να δω τα καινούργια της σχέδια, και θα επιλέξω τα πιο όμορφα δώρα, τα οποία ξεκινάνε από πραγματικά πολύ χαμηλές τιμές, σε μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, κατασκευασμένα από χρυσό Κ9, Κ14 και Κ18, ασήμι 925, ημιπολύτιμες πέτρες και μέταλλα, όλα με αισθητική και κομψότητα!

My choice!

Εγώ επέλεξα το βραχιόλι της φωτογραφίας που βλέπεις πάνω, το οποίο θα φορέσω σαν μανσέτα -θα μπορούσα να αγοράσω και δύο ίδια για κάθε καρπό- ενώ θα μπορώ επίσης να το φοράω από το πρωί με τα πουλόβερ και τα blue jeans μου έως το βράδυ με τα cocktail φορέματα μου.

Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθω στο κατάστημα με την υπογραφή «Άννα Μαρία Μαζαράκη» και να μην επιλέξω ένα της “Ματάκι”….
Λατρεύω τις συλλογές της με τα “Μάτια” της!
Ενώ πάντα θα ξεχωρίσω τουλάχιστον ένα must have item από τις νέες συλλογές, όπως αυτό το ζευγάρι σκουλαρίκια!

Όταν σκεφτόμαστε την ομορφότερη εποχή του χρόνου, ο νους μας τρέχει σε ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά, σε λουλούδια που μυρίζουν άνοιξη, σε χρώματα και αρώματα που μας ταξιδεύουν σε ελληνικές εξοχές…. Ο νους μας ταξιδεύει στα χειροποίητα προϊόντα της LUSH!

Τα λατρεύω!!!!

Από το 1995, οι ιδρυτές της LUSH δημιουργούν πρωτότυπα προϊόντα με τα μόνα συστατικά που είχαν στη διάθεση τους, φρέσκα φρούτα και λαχανικά μαζί με εκλεκτά αιθέρια έλαια. Τα προϊόντα είναι όλα χειροποίητα – από τις “βόμβες μπανιέρας” έως τα πολυτελή σαπούνια και τα στερεά σαμπουάν, η LUSH είναι αφιερωμένη στην παραγωγή μοναδικών προϊόντων για έναν καλύτερο κόσμο, γεμάτο χρώματα κι αρώματα… Είστε έτοιμοι να τον ανακαλύψετε; Follow me…

Follow me…

Ναι, ο λόγος που επισκέπτομαι κάθε φορά το LUSH στο ισόγειο του Golden Hall, είναι η τεράστια αδυναμία της κόρης μου για τα σαπούνια της (τα αγαπημένα της Ελμίνας είναι το vegan σαπούνι Sultana of Soap εμπνευσμένο από το μαντολάτο, γεμάτο με αντιοξειδωτικά βερίκοκα και απολεπιστικά κράνμπερι, για απαλή απολέπιση, το Karma με αρώματα από λεμονόχορτο, πατσουλί και πορτοκάλι και το Goddess με oudh, σανδαλόξυλο και γιασεμί), αλλά και τις Βόμβες Μπανιέρας με best of την Black Rose με τα μαύρα και βιολετί χρώματα που όταν αναμιγνύονται αφήνουν στο μπάνιο μας ένα μεθυστικό άρωμα γερανιού, λεμονιού και τριαντάφυλλου, και την vegan “βόμβα” Luxe, με σαγηνευτικό κοκτέιλ γιασεμιού, βανίλιας και σανδαλόξυλου…

Ολόφρεσκα προϊόντα κατευθείαν στην μπανιέρα μας!

Μα ποτέ δεν φεύγω από το LUSH, χωρίς να έχω επιλέξει πρώτα όλα όσα θέλω για την πιο απολαυστική εμπειρία μπάνιου, μετά από μία δύσκολη ημέρα ή τα σαπούνια της άνοιξης και τις μπάρες μασάζ από τις νέες ανοιξιάτικες συλλογές.

Υπέροχες Μπάρες Μασάζ!

Είχατε μια πραγματικά αξέχαστη προπόνηση; Το αναζωογονητικό μαγνήσιο, η αμαμελήδα και η άρνικα συνδυάζονται σε αυτήν την μπάρα μασάζ για να χαλαρώσουν το μυαλό και να ανακουφίσουν τους πονεμένους μυς. Ο ευκάλυπτος, η μέντα και ο δυόσμος δροσίζουν τις αρθρώσεις και η μενθόλη βοηθά στην απορρόφηση του μαγνησίου από την επιδερμίδα.


Οι ειδικοί του LUSH μας προτείνουν να χρησιμοποιήσουμε την After κατά την αποθέρμανση μετά από την προπόνησή μας. Μπορούμε να ζεστάνουμε τη μπάρα με τα χέρια μας, να την περάσουμε στην επιδερμίδα με μια μικρή πίεση και να συνδυάσουμε ανακουφιστικές τεχνικές μασάζ πάνω στους μυς.

Βλέπεις, μυρίζεις, αισθάνεσαι την Άνοιξη παντού!

Love them!

Στον 1ο όροφο του Golden Hall, θα σε μαγέψει η βιτρίνα της Triumph! Δεν με πιστεύεις? Μετά τα ανοιξιάτικα χρώματα της LUSH, πήγαινε κατευθείαν στον 1o όροφο του αγαπημένου σου Εμπορικού Κέντρου, και μπες στον πειρασμό να επιλέξεις και να δοκιμάσεις τα ομορφότερα χρώματα της Triumph στις νέες ανοιξιάτικες συλλογές των εσωρούχων της!

If winter has the courage to turn into spring who says I can’t bloom just the same?

Θα ‘ναι σαν να μπαίνει η Άνοιξη, θα ‘ναι ουρανού κατάνυξη, θα ‘ναι σαν να μπαίνει η Άνοιξη, στα ξαφνικά…αρχίζω και τραγουδάω και δοκιμάζω το ένα set πίσω από το άλλο!🎵🎶🎵🎶

Μωβ…
Πορτοκαλί με κεντημένα λουλούδια της άνοιξης…
Έντονο πορτοκαλί σαν τον ήλιο του καλοκαιριού…

H Triumph αποτελεί την ηγέτιδα εταιρία εσωρούχων στον κόσμο, ποια δεν διαθέτει άλλωστε στα συρτάρια της κάποιες από τις πιο elegant δημιουργίες της? Με απόλυτη αίσθηση των τάσεων και εξαιρετικές γνώσεις σχετικά με τις ανάγκες μας, δημιουργεί εσώρουχα, homewear και μαγιό, τα οποία διακρίνονται για την εξαιρετική ποιότητα, την τέλεια εφαρμογή και τα μοντέρνα σχέδια – τα οποία σε συνδυασμό με το άκρως εξειδικευμένο προσωπικό, οδηγούν σε αυτή την επιτυχία, και δικαίως το αγαπημένο brand κατέχει τον τίτλο «Makers of Lingerie». Έλα στο κατάστημα της Triumph στον 1ο όροφο του Golden Hall και θα διαπιστώσεις και μόνη σου πως πρόκειται την μοναδική εμπειρία fitting & shopping!

🔝 «Makers of Lingerie»!

Τι είναι το πρώτο πράγμα που ανανεώνουμε με κάθε αλλαγή της σεζόν????

SHOES!!!!

SHOES!!!! Η NAK Shoes είναι συνώνυμη με τα παπούτσια και μία γρήγορη ματιά στην εντυπωσιακά μεγάλη βιτρίνα, σε καλεί με μιας να μπεις και να δοκιμάσεις όλες τις νέες συλλογές!

Στην συλλογή του καταστήματος NAK Shoes θα ανακαλύψεις διεθνή κορυφαία brands σε αποκλειστικότητα όπως Steve Madden, Ecco, Rockport, Valleverde, Brunate, Nina New York, Dune London, Santoni, Marc Fisher, Moreschi, Pikolinos, Bohonomad αλλά και πολλά ακόμη όπως Florsheim, Anna Virgili, Versace, John Galliano, John Richmond και Ugg.

Δεν μπορώ να αντισταθώ και δοκιμάζω αυτή την shopping bag του Οίκου BALLY….
Αλλά καταλήγω στην miniature εκδοχή της!

Τελευταία στάση στην “άνοιξη” του 1ου ορόφου του αγαπημένου μου Golden Hall, αποτελεί το κατάστημα της La Martina, με τις lifestyle συλλογές της!

Tο κατάστημα διαθέτει την πλήρη συλλογή του brand και για τον άνδρα και τη γυναίκα καθώς επίσης δερμάτινα είδη και αξεσουάρ.

H La Martina είναι μία εταιρεία ρούχων – θρύλος για την Αργεντινή. Οι lifestyle συλλογές της La Martina, εμπνέονται από τον αληθινό τρόπο ζωής των αθλητών Polo.

Kάθε ρούχο της συλλογής αντανακλά την αυθεντική κοσμοπολίτικη αίσθηση των πρωταγωνιστών. Κάθε συλλογή είναι βασισμένη στο σοφιστικέ ύφος του brand συνδυάζοντας το αργεντίνικο πάθος για το Polo με το εκλεπτυσμένο αγγλικό στυλ.

Όλα τα είδη έχουν σπορ αύρα με απαράμιλλη κομψότητα, ενώ τα υφάσματα είναι πάντα υψηλής ποιότητας με αμέριστη προσοχή στη λεπτομέρεια. Blossom by blossom, spring begins! 🌸🌷🌿

Το καλύτερο στο άφηνα για το τέλος…

Η γεύση της Ελλάδος!

Έχουμε έρθει ξανά παρέα στο Δε Μιτ Μπόϊζ, την πρώτη φορά που ήρθαμε μάλιστα για φαγητό με την Ελμίνα στη νέα γευστική πρόταση στον δεύτερο όροφο του Golden Hall, σε αυτό το ψητοπωλείο εντελώς αλλιώτικο από ό,τι έχουμε συνηθίσει, είχα μοιραστεί μαζί σου την όλη εμπειρία, μπορείς να την θυμηθείς εδώ!

Το Δε Μιτ Μπόιζ έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα και να εντάξει τις πλέον αγαπημένες γεύσεις όλων μας σ’ ένα setting που έχουμε συνδέσει με άλλες κουζίνες. Το Δε Μιτ Μπόιζ, με την σφραγίδα του executive chef Τάσου Γιαννόπουλου, είναι η νέα έκπληξη από τον όμιλο TerraBlue, και μία από τις καλύτερες προτάσεις για ένα after shopping lunch στο Golden Hall.

H φιλοσοφία του Δε Μιτ Μπόιζ είναι ότι το ελληνικό ψητοπωλείο και οι γεύσεις που σχετίζονται μ’ αυτό είναι μέρος του DNA  και της κουζίνας με την οποία όλοι μεγαλώσαμε και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μη μπορεί να σταθεί οπουδήποτε.

New entry στο menu του Δε Μιτ Μπόιζ τα τυλιχτά σουβλάκια! Από αυτά που λαχταράς, με την αλάδωτη πίτα και την καλύτερη γεύση του πιο παραδοσιακού -talk of the world- Ελληνικού “street food”!

Σουβλάκι και όλες οι δημοφιλείς γεύσεις ενός παραδοσιακού ψητοπωλείου, πάντα με τα πιο αγνά και ποιοτικά υλικά, συνυπάρχουν με πιο ειδικές κοπές κρέατος, αλλά και παραδοσιακές ελληνικές μαγειρευτές γεύσεις, όλα σ’ ένα χώρο απόλυτα σύγχρονο και φιλόξενο.

Το “τυλιχτό” όπως πρέπει!

Δεν ξέρω αν σε ξεσήκωσα, δεν ξέρω αν κατάφερα να σου μεταφέρω την γεύση τους και την νοστιμιά τους, πάντως αν οι περιγραφές μου δεν ήταν αρκετά επιδραστικές, έλα στον δεύτερο όροφο του Golden Hall να διαπιστώσεις από πρώτο χέρι όλα τα παραπάνω.

Και τέλος, δεν ξέρω τι καιρό κάνει εκεί, εδώ στο Golden Hall πάντως κάνει Άνοιξη…🌷🎶

error: Content is protected !!