ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Κάτι για εμάς εδώ να πούμε…

Ως υποψήφια σκοπεύω να διεξάγω τον προεκλογικό αγώνα που τόσα χρόνια έχω την απαίτηση να βλέπω τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή όσο και σε τοπικό επίπεδο: η μετριοπάθεια, οι χαμηλοί τόνοι, ο σεβασμός στο χρόνο αλλά και τον χώρο των συμπολιτών μου, ο σεβασμός στο περιβάλλον. Έτσι θα πορευτώ.

Με ρωτούν γιατί δεν έχω δημιουργήσει στα σόσιαλ μήντια «ειδική σελίδα» ως υποψήφια στις φετινές Αυτοδιοικητικές Εκλογές, στον Δήμο Φιλοθέης / Ψυχικού, με τον Συνδυασμό «Πρόστιο Πρότυπο» και τον Δήμαρχο Φιλοθέης/Ψυχικού, Δημήτρη Γαλάνη.

Δεν προβληματίστηκα καθόλου γιατί βλέπω αυτή τη συναρπαστική και τιμητική για μένα πρόκληση ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας μου ως γυναίκα και ως επαγγελματία και τελικά ως πολίτη. Τόσο προεκλογικά, όσο και μετεκλογικά, εφόσον εκλεγώ, δεν σκοπεύω να διαχωρίσω τη δραστηριότητά μου.

Αυτά που με έχει διδάξει η δημοσιογραφία και η επαφή με τον κόσμο είναι αυτά που θεωρώ ότι με κάνουν κατάλληλη να ζητήσω την ψήφο των συμπολιτών μου. Αυτή την εμπειρία, αυτές τις δεξιότητες σκοπεύω να επιστρατεύσω για να υπηρετήσω αυτό που θεωρώ σημαντικό και που είναι βέβαια θεμελιώδης αξία του Συνδυασμού μας «Πρόστιο Πρότυπο»: το σύγχρονο αίτημα για ένα Δήμο που δεν είναι απλώς λειτουργικός και φιλικός προς τον κάτοικο-πολίτη αλλά υπηρετεί την αισθητική του 21ου αιώνα, όπως αυτή την ορίζουν αξίες όπως η βιωσιμότητα, το well being, η ευεξία, το νοιάξιμο για το περιβάλλον και πάνω απ όλα μια νέα κοινωνικότητα στο δημόσιο χώρο, ουσιώδης, αλληλέγγυα και όπου χρειάζεται και παρεμβατική. 

Έτσι λοιπόν μέσα από το Fay’s Control και τα κανάλια μου στα social media, την προσωπική μου σελίδα στο fcbk αλλά και το instagram θα μοιράζομαι μαζί σας τις ιδέες και τις θέσεις τις δικές μου και του Συνδυασμού μας για το Δήμο μας, ελπίζοντας ότι θα συμβάλλετε με παρατηρήσεις και ιδέες!

Να αναφέρω ακόμα ότι ως υποψήφια σκοπεύω να διεξάγω τον προεκλογικό αγώνα που τόσα χρόνια έχω την απαίτηση να βλέπω τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή όσο και σε τοπικό επίπεδο: η μετριοπάθεια, οι χαμηλοί τόνοι, ο σεβασμός στο χρόνο αλλά και τον χώρο των συμπολιτών μου, ο σεβασμός στο περιβάλλον. Έτσι θα πορευτώ.

Με τον Δήμαρχο Φιλοθέης/Ψυχικού, Δημήτρη Γαλάνη

Ζητώ τη στήριξή σας, όχι μόνο στην κάλπη αλλά για όλο αυτό το διάστημα. Αν συμφωνείτε με όσα γράφω μοιραστείτε τα post μου στα social media, συζητήστε τα, συμπληρώστε τα με τις δικές σας ιδέες και παρατηρήσεις.

Φύγαμε! 🧿

#ΨυχικόΦιλοθέηΜεΤηΦαίη

error: Content is protected !!