ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Linen Lines by Livadiotis στο «Christmas at The Pop up Project» στο King George!

Stunning Table Sets for iconic Dinner Parties!

Όσοι ακολουθείτε τα insta stories μου είδατε το αριστούργημα που δημιούργησε η Linen Lines by Livadiotis, εμπνεόμενη από το σερβίτσιο και την τραπεζαρία μου. Το οποίο μάλιστα συνόδευε μία υπέρκομψη κάρτα που έγραφε με μία υπέροχη γραμματοσειρά: «To our beloved Fay crefted exclusively for you this stunning table set and inspired by Matisse, woven with 100% Italian linen».

Με πολυετή εμπειρία στο χειροποίητο κέντημα και με εξειδίκευση στην επιλογή πολυτελών υφασμάτων, η Linen Lines by Livadiotis έχει ως στόχο να αναβαθμίσει το χώρο της τραπεζαρίας του σπιτιού μας να μεταμορφώσει την κρεβατοκάμαρα με τις μεταξωτές μαξιλαροθήκες, να προσδώσει αίσθηση πολυτελείας στο μπάνιο με τα ολοκέντητα μονογράμματα αλλά και να ντύσει τις νύχτες μας με τις πιο ανάλαφρες μεταξωτές πιτζάμες. 

My favorite! Stay tuned…

Το Ιταλικό λινό Ά ποιότητας, το Αιγυπτιακό βαμβάκι και το μετάξι από τη Γαλλία που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά, αναδεικνύουν την άριστη ποιότητα και τον πολυτελή χαρακτήρα. 

Με αγάπη για τη λεπτομέρεια αλλά και προσωπικό χρόνο για κάθε πελάτη ξεχωριστά μέσω ιδιωτικού ραντεβού, η Linen Lines by Livadiotis επικεντρώνεται στη δημιουργία των ιδανικών σχεδίων και αποχρώσεων για ένα αποτέλεσμα που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας.

Ολοκληρωμένη τη συλλογή θα τη βρείτε στο «Christmas at The Pop up Project» στις 16 & 17 Δεκεμβρίου, στο Ballroom του King George, όπου η Linen Lines by Livadiotis, θα σας υποδεχθεί και θα σας κατευθύνει να παραγγείλετε το δικό σας custumized table set για τα ονειρεμένα art de la table των ημερών.

error: Content is protected !!