ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Αμαρυλλίς της Antoinetta Koutsouradi θα ανθίσει στο «Christmas at The Pop up Project»!

Antoinetta’s Amazing Amaryllis Charms will florish and bring you luck and prosperity!

Όπως δεν μπορούμε να φανταστούμε Χριστούγεννα χωρίς τις γιορτινές ανθοσυνθέσεις της που στολίζουν με γιορτή το σπίτι μας, και Πρωτοχρονιά χωρίς τις τυχερές Αμαρυλλίδες της που φέρνουν γούρι στις οικογένειες μας, έτσι δεν μπορούμε να φανταστούμε και κανένα Pop up Project χωρίς τις μοναδικές δημιουργίες της. Η Αντουανέτα είναι αυτή που ό,τι κι αν έχουμε ονειρευτεί και σχεδιάσει εμείς για να σας υποδεχθούμε, η ίδια θα βάλει την τελική της υπογραφή. Και αυτή τη χρονιά, η Antoinetta Koutsouradi δημιουργεί μία ξεχωριστή συλλογή από ευφάνταστες Αμαρυλλίδες, για να προμηθευτούμε για το σπίτι μας και φυσικά για να προσφέρουμε ως ένα από τα πιο κομψά δώρα των Ημερών.

Οι συλλογές της περιλαμβάνουν τη σειρά «Glitter» σε έντονα χρώματα όπως λιλά, τυρκουάζ και χάλκινο χρυσό, κόκκινο, τη σειρά «Sugar» σε εντυπωσιακό μαύρο & κόκκινο χρώμα καθώς και την σειρά «Velvet» σε εορταστικό μπορντό & μαύρο.

Εγώ στέκομαι στην ξεχωριστή Limited Edition συλλογή που δημιούργησε στον υπέροχο συνδυασμό μπλε και λευκό, όλη ζωγραφισμένη στο χέρι! Από αυτή τη σειρά θα είναι άλλωστε και οι Αμαρυλλίδες που θα προσφέρω στους καλεσμένους μου για τη νέα χρονιά!

Η Αμαρυλλίς θα ανθίσει και μαζί θα ανθίσουν τα όνειρα και οι δουλειές της νέας χρονιάς

Ολοκληρωμένη τη συλλογή της Antoinetta Koutsouradi θα την βρείτε όπως πάντα, εκτός από το μαγικό flowershop της στο 2 της οδού Κυριζή της Κηφισιάς, στο «Christmas at The Pop up Project», αυτή την Παρασκευή 8 & το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

error: Content is protected !!