ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Alef στο The Pop Up Project «Under the Greek Sun»!

Alef ή Aleph είναι το φοινικικό γράμμα που οδήγησε στο πρώτο γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου «Άλφα». Ως λέξη συμβολίζει την αρχή της δημιουργίας καθώς και την αφετηρία του ανθρώπινου πολιτισμού.

Πρωταρχικός στόχος του Ελληνικού αυτού brand, είναι να δημιουργεί διαχρονικές τσάντες και αξεσουάρ, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας οικολογικά υλικά.

Η επιλογή των υφασμάτων βασίζεται στη βιωσιμότητα και την ανθεκτικότητα, διασφαλίζοντας έτσι την υψηλότερη δυνατή ποιότητα και ταυτόχρονα την παραγωγή τους με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο. “Προτεραιότητα μας είναι να δημιουργήσουμε το καλύτερο δυνατό προϊόν και ταυτόχρονα να είμαστε μέρος της λύσης για έναν βιώσιμο πράσινο πλανήτη!”, μας λέει η Κρισάνα Αλεφαντινού, δημιουργός του Alef, και συνεχίζει…

“Η φιλοσοφία μας βασίζεται στο να συνδεόμαστε με τις ρίζες της δημιουργικότητας μας μέσα από ένα προϊόν για αυτό και όλα μας τα προϊόντα είναι χειροποίητα και κατά συνέπεια μοναδικά! Αυτό κάνει τις συλλογές μας να έχουν περιορισμένη ποσότητα καθώς κατασκευάζονται αποκλειστικά στο εργαστήριο μας στο Χαλανδρι, στηρίζοντας έτσι την ποιότητα και όχι την ποσότητα”.

Το ALEF brand γεννήθηκε το 2020 κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης περιόδου για την ανθρωπότητα, από την Κρισάνα Αλεφαντινού. Μέσα από την ανασφάλεια και τον φόβο που ήταν παντού γύρω μας εκείνη την εποχή, είχαμε την ανάγκη να εστιάσουμε στην αναγέννηση και κατά συνέπεια στη δημιουργία! 

Ολοκληρωμένη τη συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στο The Pop Up Project: Under the Greeek Sun, την Παρασκευή 9 & το Σάββατο 10 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στη Κηφισιά!

error: Content is protected !!