ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

The Pop Up Project {Under the Greek Sun}: Save the dates, Save your corner!

Παρασκευή 9 & Σάββατο 10 Ιουνίου, στους κήπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

Μετά από την επιτυχία που σημείωσε το Ανοιξιάτικο Pop Up Project, για τρεις ολόκληρες ημέρες, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, η αναβάθμιση του μεγαλύτερου shopping event της πόλης, που έχει γίνει ο απόλυτος θεσμός για το απαιτητικό κοινό του που το επισκέπτεται φανατικά, είναι μονόδρομος. “Θα ανεβάσουμε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά” είπαμε με μία σχεδόν φωνή με την Ιλεάνα ή για να είμαι ακόμη πιο ακριβής, συνεννοηθήκαμε με μία μόλις ματιά, με το partneraki μου.


Το καλοκαιρινό Pop Up Project είναι το αγαπημένο μας. Είναι και το δικό σας αγαπημένο και πως αλλιώς, αφού το ίδιο το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μας εποχή. Είναι το Ελληνικό καλοκαίρι, και οι Έλληνες designers που αντλούν έμπνευση από αυτό, δημιουργώντας μερικές από τις most wanted συλλογές σε resortwear.

Με την αρχιτεκτονική μας ομάδα, Noeton Architects , να έχει σηκώσει ήδη μανίκια και να φέρνει τα πάνω κάτω, και με την αφρόκρεμα των σχεδιαστών και brands που οι δημιουργίες τους συνοδεύουν τις ομορφότερες στιγμές των μικρών αποδράσεων και των μεγάλων νωχελικών διακοπών μας, το καλοκαιρινό Pop Up Project με τίτλο {Under the Greek Sun}, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 & Σάββατο 10 Ιουνίου, στους κήπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

Το μεγαλύτερο shopping event που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και για πρώτη φορά θα εξελιχθεί σε ένα μοναδικό πάρτι!

Το The Pop Up Project γιορτάζει την 21η διοργάνωση του με ένα Shopping Event, που θα συζητιέται για καιρό, στους ηλιόλουστους κήπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στο “σπίτι” της διοργάνωσης, μιας και πρόκειται για την μοναδική που διαδραματίζεται στο εμβληματικό Μουσείο της Κηφισιάς, για εμπορικούς σκοπούς!

Οι νέες SS23 συλλογές από τους Έλληνες δημιουργούς που γνωρίσατε μέσα από το Fay’s Control και αγαπήσατε μέσα από τα The Pop Up Projects, objects για το σπίτι, μαγιό και σανδάλια με τις πιο αγαπημένες υπογραφές, τα ομορφότερα κοσμήματα αλλά και outfits από limited edition collections για τις κοντινές ή πιο μακρινές μας αποδράσεις στην θάλασσα, ολομέταξα ή από φίνο βαμβάκι φορέματα και καφτάνια, είναι μέρος μόνο όσων θα έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε, πάντα με την καθοδήγηση των ίδιων των σχεδιαστών, για το τι ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωση μας.

Δεν θέλω να μαρτυρήσω άλλα….

Αν θέλετε να λάβετε μέρος στο The Pop Up Project {Under the Greek Sun}, στείλτε μας μήνυμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

#supportgreekdesigners

error: Content is protected !!