ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η πρώτη πανσέληνος της χρονιάς!

Post αφιερωμένο στις ερωτήσεις σας των δύο τελευταίων ημερών:

1.Το πιο διάσημο Οπερατικό δίδυμο «Καβαλλερία Ρουστικάνα» και «Παλιάτσοι» στην Εθνική Λυρική Σκηνή, σε μουσική διεύθυνση του Αλλεμάντι και σκηνοθεσία του Νίκου Καραθάνου είναι ένα απόλυτο «must go», που σου συνιστώ να ψάξεις να βρεις εισιτήρια για σήμερα 28/1 ή για τις 1,4,8 & 11 Φεβρουαρίου που είναι οι προγραμματισμένες παραστάσεις.

2. Το επόμενο πρωί φεύγουμε με Νικόλα και Τρούφα για Σπέτσες, οι οποίες μας υποδέχονται στη μαγική τους ηρεμία, έτοιμες να μας χαρίσουν την πρώτη πανσέληνο της χρονιάς.

Στο sea taxi με προορισμό τις Σπέτσες
Τα καλάθια και οι ψάθες στο δωμάτιο μου

3. Η Αργυρώ μας περιμένει στον Ταρσανά με ό,τι πιο εκλεκτό της έφεραν τα καΐκια της, στα διπλανά τραπέζια βλέπω τις πιο κομψές παρέες που διατηρούν τις παραθεριστικές τους οικίες στο νησί, και με την πρώτη ευκαιρία γυρίζουν (εύκολα) την πλάτη στους πιο δημοφιλείς χιονοδρομικούς προορισμούς της Ευρώπης, για να βρεθούν στη γαλήνια αγκαλιά του Παλιού Λιμανιού.

Με την Τρούφα

Η Αργυρώ μας προτείνει ό,τι εκλεκτότερο την προμήθευσαν τα καϊκια της

4. Παρά το χθεσινό ξενύχτι, το ραντεβού μας με τον Αλέξη και την Ντένη Στεφανάκη ισχύει κανονικά, και ξεκινάμε από την Ντάπια με τα σκυλιά μας, την Άιζα και την Τρούφα, για να διασχίσουμε μία διαδρομή 10 χλμ μέσα στο βουνό, να προσπεράσουμε την Παναγιά Δασκαλάκη, τον Προφήτη Ηλία, να ανεβούμε δύσβατες ανηφόρες και να περπατήσουμε εύφορα δάση, έως να φτάσουμε στην παραλία του Βρέλλου. Το ημερολόγιο δείχνει 27 Ιανουαρίου αλλά ο δυνατός ήλιος μας χαρίζει τα πιο ρουφηχτά του φιλιά. Δύο ώρες μετά, κουρασμένοι μα με μία αίσθηση μοναδικής ευφορίας που αγγίζει το συναίσθημα της απόλυτης ευτυχίας, κατευθυνόμαστε στο Καφενείο για τα πιο νόστιμα τηγανιτά αυγά του κόσμου.

Οι Σπέτσες από ψηλά
10 μαγικά χλμ σε μία από τις πιο γοητευτικές διαδρομές του νησιού
Όλο το νησί ένα βότσαλο στα πόδια μας…
Στην Παναγία Δασκαλάκη
I think I’m in heaven…

5. Ναι οι περισσότερες ερωτήσεις σας αφορούν το πανωφόρι μου, ναι είναι δικό μου, το post αυτό δεν είναι διαφημιστικό, και μπορείς να το βρεις στην Alda Boutique. Το συνδυάζω με το ταφταδένιο μου φόρεμα που επέλεξα για τη Λυρική, έως με τις μαρινιέρες μου, με φόρμες και sneakers, στις χειμωνιάτικες αποδράσεις μου στις Σπέτσες.

Λουσμένη από το φως της πρώτης πανσελήνου της χρονιάς…

6. Περπατώντας την promenade αργά το βράδυ για το σπίτι, χωμένη στην αγκαλιά του Νικόλα και στην αύρα του νησιού, όσο το αγιάζι μου ανακατεύει τα μαλλιά, σκέφτομαι πως αυτός ήταν ένας πραγματικά όμορφος μήνας.

#EndOfJanuary @BeautifulDestinations 🧿

error: Content is protected !!