ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Χριστιάννα Οικονόμου: Το πανέμορφο, χαρισματικό και ταλαντούχο κορίτσι που κατέκτησε την βρετανική πρωτεύουσα, και το Browns!

christiannaΤο Χριστιαννάκι ήταν από μικρό κορίτσι αυτό που λέμε “ζουζούνι”. Από τα γυμνασιακά και τα χρόνια του λυκείου στη Σχολή Μωραϊτη, όπου “Πανηγύρι” και χορευτικό show, η Χριστιάννα μέσα ήταν. Να διακοσμεί, να ζωγραφίζει, να επιμελείται τα ρούχα των χορευτών, να δημιουργεί ολόκληρα σκηνικά, ήταν άλλωστε η υπεύθυνη όλων των καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων του Σχολείου. Ο χώρος του design και της Τέχνης οικείος για την ίδια, κόρη του Βασίλη και της -θεάς- Μαριάννας Οικονόμου του εργοστασίου Morphos Sofas & Beds, δεν ήθελε και πολύ για να μυηθεί στο σχέδιο. Ή μάλλον ήθελε ακόμη πιο πολύ, και έκανε το Foundation in Art and Design στο Chelsea College, στο Λονδίνο, το οποίο φυσικά και τελείωσε με έπαινο. Τώρα, και ενώ βρίσκεται στον δεύτερο χρόνο του BA Fine Arts στο Central St. Martins, συνεργάζεται ήδη με το …so Brit Browns, τη κορωνίδα της βρετανικής μόδας, το οποίο ανακάλυψε το ταλέντο και  τα έργα της, και την φιλοξενεί στις Ανοιξιάτικες βιτρίνες του! Η συνεργασία αυτή απογειώνει τόσο την Χριστιάννα όσο το ίδιο το Browns όπου αυτή τη φορά, ξεπερνάει τον εαυτό του και οι βιτρίνες του γίνονται το απόλυτο talk of London! 

christianna economouΗ υπογραφή Christianna Economou βρίσκεται πλέον δίπλα -ή μάλλον μπροστά από αυτές των Alexander McQueen, Stella McCartney, Fendi, Christian Louboutin, Lanvin, Balenciaga, Azzedine Alaia και άλλων ,που φιλοξενεί το Browns στις βιτρίνες του,ενώ έστω και σε αυτή την μικρή ηλικία, η συμμετοχή της σε εκθέσεις σε Ελλάδα – “The Importance of Art Education” στην Αθηναϊδα, “Designlab” , στην Τεχνόπολις-, και σε Λονδίνο – “Brush”, στο Concrete Space, “Print, Paint & Collage”, στο Lauderdale House-, αποτελεί μόνο την αρχή μίας σπουδαίας διαδρομής στη Τέχνη, που τόσο πιστά υπηρετεί.
Τώρα, μετά από όλα αυτά, να μιλήσω για την εξωτική και συνάμα αριστοκρατική ομορφιά της, μάλλον περιττό είναι. Είναι παραπάνω από πασιφανές πως είναι το ομορφότερο κορίτσι της Αθήνας, και οπωσδήποτε του Λονδίνου!
Συγχαρητήρια Χριστιαννάκι, τα λέμε στις Σπέτσες!

424046_10151395927475726_474441455_n

Χριστιάννα και Μαριάννα Οικονόμου

Χριστιάννα και Μαριάννα Οικονόμου

Οι SS 13 βιτρίνες του Browns με τα έργα και την υπογραφή της Christianna Economou

Οι SS 13 βιτρίνες του Browns με τα έργα και την υπογραφή της Christianna Economou

 

windows_11windows_5windows_8windows_15windows_9windows_12windows_7windows_13

 

error: Content is protected !!