ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Χριστουγεννιάτικο δείπνο του Lifeline Hellas παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης στο ballroom της «Μεγάλης Βρεταννίας»!

Σκοπός του Dinner Gala ήταν η στήριξη του νεογνολογικού τμήματος του Πανεπιστημιακού Γενικού νοσοκομείου «Αττικόν» με την προσφορά θερμοκοιτίδων.

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 18η συνεχή χρονιά το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο του, υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».

Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews, Ηρώ, Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, Νάσια Παπαμανώλη

Ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους. Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στο έργο του σωματείου κατά την διάρκεια της χρονιάς και ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και συμμετέχοντες της βραδιάς.  

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού Κύριος Μάριος Θεμιστοκλέους, ευχαρίστησε το Lifeline για την μεγάλη του προσφορά στα κρατικά νοσοκομεία.

Νάσια Παπαμανώλη, Δήμητρα Θεοχάρη, ABY Πρίγκιπας Αλέξανδρος και Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Χάρης Θεοχάρης
Δρ. Άλκηστις Πρίνου, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας

Τους παρευρισκόμενους συγκίνησε ιδιαίτερα η  Πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς αναφέρθηκε στην αξία της αγάπης και της προσφοράς στην ζωή και ευχαρίστησε τους χρυσούς χορηγούς του Lifeline Hellas, την κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη, την Οικογένεια Τσάνη, τον κύριο Βασίλη Μέρμηγκα Αρκουδέα και την Κατερίνα Παναγοπούλου.

Στο κάλεσμα της Πριγκίπισσας Αικατερίνης για την δωρεά θερμοκοιτίδων ανταποκρίθηκαν ο κος Βασίλης και η κα Αλεξία Σαβράμη και ο Δρ. Ιωάννης Πατινιώτης με αποτέλεσμα να προσφερθούν 2 ακόμη θερμοκοιτίδες για το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν».

Την εκδήλωση παρουσίασαν οι αγαπητοί Γιώργος Ντάβλας και Τόνια Σωτηροπούλου. Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα ξεκίνησε με το τραγούδι του Αλέξανδρου Andrews, εγγονού της Πριγκίπισσας και συνεχίστηκε με την εξαιρετική μουσικό και ερμηνεύτρια Ηρώ η οποία μάγεψε τους παρευρισκόμενους με την υπέροχη φωνή της.

Αλέξανδρος Andrews

Επίσης, απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση που επιμελήθηκε η κα ΄Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide.  Οι συμμετέχοντες έλαβαν υπέροχα δώρα από τις εταιρείες Kerastase, Mesoesthetic, Λάβδας και καθώς και τα όμορφα γούρια του εργαστηρίου Βαρσάκης.

Γιάννης Σαχίνης, Ιωάννα Ν. Βαρδινογιάννη και Dan Hinenson
Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, Δήμητρα Θεοχάρη, Δρ. Άλκηστις Πρίνου, Χάρης Θεοχάρης
Λίτσα Λάβδα και Ειρήνη Νταϊφα
Έρση Τσακίρογλου , Χρυσάνθη Λαιμού, Ειρήνη Βασιλοπούλου
Μάριος Θεμιστοκλέους με την σύζυγο του Τζούλη Κύρου, Δρ. Ντόρα Δημοπούλου Ψαλτοπούλου και Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη
Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη, Άδωνις Γεωργιάδης και Ευγενία Μανωλίδου
Παναγής και Άννα Μαρία Τρικάρδου
Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews, Λίλιαν Βιλδιρίδη, David Andrews
Έρση και Γιώργος Τσακίρογλου με την Δρ. Φώφη Καμποσιώρα και τον Δρ. Γιώργο Παπαβασιλείου
Οικογένεια Μαρμαρίδη
Έλενα Βρεττού, Μαρίνα Γιαβρόγλου, Λουκία Κεφαλογιάννη
Πάνος Αμανατίδης Γιάννης Καζανίδης, Έλενα Αντωνιάδου
Άρια Δάγκλα και Απόστολος Μούργος
Αλεξία και Βασίλης Σαβράμης
Μαρία Πολύζου με την κόρη της Αγάπη

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγό του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews, Επίτιμη Αντιπρόεδρο του Lifeline Hellas και τον γιο τους Αλέξανδρο. Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο  Επίτιμος Πρόεδρος του οργανισμού κος Ιωάννης Τρίκαρδος, ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας,  τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, η Νάσια Παπαμανώλη, ο Γιάννης Σαχίνης, η Αλεξία Σαβράμη, η Έρση Τσακίρογλου, ο Παναγής Τρίκαρδος, η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, η κα Ιωάννα Δράγνη και η Ρόη Κωσταντά.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ

error: Content is protected !!