ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το «Μαζί για το Παιδί» τίμησε τους πρωταγωνιστές της καθημερινής ζωής!

Το «Μαζί για το παιδί» πραγματοποιεί προγράμματα που ενισχύουν την εκπαίδευση, την ψυχική υγεία και την σίτιση ευάλωτων παιδιών και οικογενειών. Το 2016 τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική του προσφορά.

Το «Μαζί για το Παιδί» πραγματοποίησε την 8η τελετή βραβείων και τιμητικών διακρίσεων, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Σε μια κατάμεστη αίθουσα και σε ένα κλίμα συγκίνησης τιμήθηκαν για το έργο τους και την προσφορά τους ο Αριστοτέλης Σιδηρόπουλος, πρώην πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Κοινωνικής Πρωτοβουλίας Βέροιας «Πρωτοβουλία για το Παιδί», ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2022 και o Δημήτρης Κοντοπίδης, Ιδρυτής Δικτύου ενδυνάμωσης ΑμεΑ «HUMANE». Τα βραβεία «Έργο Ζωής» και «Μάθημα Ζωής» απένειμε ο καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Σωτήρης Τσιόδρας. Η κυρία Μαρία Κινικλή παρέλαβε το βραβείο για τον εκλιπόντα σύζυγο της, Αριστοτέλη Σιδηρόπουλο, για την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά του και ο κύριος Δημήτρης Κοντοπίδης συγκίνησε το κοινό με την προσωπική του ιστορία.

Χρήστος Μπαρτσόκας, Επίτιμος Πρόεδρος «Μαζί για το Παιδί», Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Πρόεδρος «Μαζί για το Παιδί», Ιωάννης Παπαδάτος, Αντιπρόεδρος Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

ωάννης Παπαδάτος, Αντιπρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»& Χρήστος Σταϊκούρας, Υπουργός Οικονομικών
Νίκη Κεραμέως, Υπουργός Παιδείας, Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Πρόεδρος «Μαζί για το Παιδί», Κωστής Χατζηδάκης, Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις σε εθελοντές, χορηγούς, υποστηρικτές, εταιρείες και ιδιώτες που ο καθένας έχει αγκαλιάσει το έργο του «Μαζί για το Παιδί» τα τρία τελευταία χρόνια.

 Αναστασία Καίσαρη, Έρρικα Οικονόμου, Γενική Γραμματέας του «Μαζί για το Παιδί», Κώστας & Χριστιάνα Καίσαρη
Μαριλένα Μηναϊδη & Μάρθα Βερνίκου από το «Μαζί για το Παιδί»
Αλεξάνδρα Ποταμιάνου, Ελένη Κόκκαλη, Μαρία Τσούτσια, Δούκισσα Νομικού
Τένια Γιαννακάκη, Ανθούσα Διακοπούλου, Ελένη Ποταμιάνου, Τατιάνα Γκούσκου
Αλεξάνδρα Ποταμιάνου & Αμαλία Πιζάντε

Όπως δήλωσε η Πρόεδρος του «Μαζί για το Παιδί», Αλεξάνδρα Μαρτίνου, κατά τον χαιρετισμό της: «Διανύουμε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή για τον τομέα της αλληλεγγύης. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια κοινωνία γεμάτη αμφιβολίες και ερωτηματικά. Είμαστε σήμερα εδώ για να ξεφύγουμε από το γκρίζο σύννεφο της αμφισβήτησης και της καχυποψίας και να προβάλουμε την όμορφη πλευρά της πατρίδας μας, αυτής που είναι γεμάτη αλληλεγγύη, πρόοδο, διαφάνεια, καλοσύνη και εμπιστοσύνη. Απόψε αναδεικνύουμε το έργο δύο ανθρώπων που με το έργο τους και την κοινωνική τους προσφορά επηρέασαν και συνεχίζουν να επηρεάζουν θετικά τη ζωή εκατοντάδων συνανθρώπων μας. Παράλληλα, ευχαριστούμε πολύ όλους όσους στηρίζουν, ο καθένας με τον τρόπο του, τις δράσεις και τις προσπάθειες μας να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των παιδιών που αγκαλιάζουμε.»

Σωτήρης Τσιόδρας, Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Ιωάννης Παπαδάτος, Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Έρρικα Οικονόμου από το «Μαζί για το Παιδί»
Σωτήρης Τσιόδρας, Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ στην απονομή των βραβείων «Έργο Ζωής» & «Μάθημα Ζωής», Νικόλαος Καρατόλιος, Πρόεδρος «Πρωτοβουλία για το Παιδί», Μαρία Κινικλή, σύζυγος εκλιπόντα, Αριστοτέλη Σιδηρόπουλου, Νικόλαος Καρατόλιος, Πρόεδρος «Πρωτοβουλία για το Παιδί»
Δημήτρης Κοντοπίδης, που τιμήθηκε με το βραβείο «Μάθημα Ζωής» και την ομάδα Humane
Σωτήρης Τσιόδρας, Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ στην απονομή των βραβείων «Έργο Ζωής» & «Μάθημα Ζωής»
Αλίκη Μαρτίνου & Δούκισσα Νομικού

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΟΥΛΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΡΟΥΣΑΛΗΣ

error: Content is protected !!