ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το καλύτερο Πασχαλινό δώρο: Η συλλογή του Storybook στο The Pop up Project Spring {exclusive} Edition!

Το storybook είναι μία ελληνική επιχείρηση, ένα ανεξάρτητο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο με τα καλύτερα αγγλικά βιβλία για παιδιά. Με έμπνευση τους μικρούς αναγνώστες της δικής τους οικογένειας, η ομάδα του storybook αναζητά σε όλο τον κόσμο τις πιο συναρπαστικές εικονογραφημένες ιστορίες. Επιλέγει κάθε βιβλίο με τα υψηλότερα κριτήρια αξιολόγησης, ώστε να προσφέρει μία προσωπικά επιμελημένη συλλλογή που περιλαμβάνει από best-sellers, μέχρι σπάνια ”διαμάντια” της παιδικής λογοτεχνίας. Επιπλέον, το storybook ξεχωρίζει γιατί διατηρεί απόθεμα όλων των αγγλικών βιβλίων στην Ελλάδα, ώστε οι παραγγελίες να παραδίδονται ακόμη και την επόμενη ημέρα!

Η ιστοσελίδα του storybook είναι μοντέρνα, εύχρηστη, με υπέροχες προτάσεις βιβλίων που ανανεώνονται συχνά, τόσο με νέες κυκλοφορίες όσο και με εποχιακές συλλογές. Σε μία περιήγησή θα ανακαλύψετε -μεταξύ άλλων- διαδραστικά βιβλία, ιστορίες κατάλληλες για την ώρα λίγο πριν τον ύπνο και προτάσεις γύρω από συγκεκριμένες θεματικές, όπως η διαχείρηση των συναισθημάτων και η ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων. Επίσης, περιπέτειες αγαπημένων λογοτεχνικών χαρακτήρων, κλασικές ιστορίες σε εικονογραφημένη απόδοση για μικρούς αναγνώστες, αλλά και μεταφορές δημοφιλών οικογενειακών ταινιών.

Βρείτε τον Spot, απολαύστε τις μελωδίες μεγάλων συνθετών, μετρήστε αντίστροφα για τον ύπνο με έναν από τους ήρωες της σειράς Τen Minutes to Bed, ακολουθήστε τον Paddington ή τον Peter Rabbit στις περιπέτειές τους, ονειρευετείτε μαζί με τους πρωταγωνιστές της βιογραφικής σειράς Little People BIG DREAMS, γνωρίστε το έργο σπουδαίων συγγράφεων, απολαύστε αγαπημένες ιστορίες της Disney χωρίς οθόνη… Είτε είστε γονέας, εκπαιδευτικός είτε απλά λάτρης της παιδικής λογοτεχνίας, το storybook σας προσκαλεί να εξερευνήσετε την πραγματικά σπουδαία συλλογή του.

Το βιβλιοπωλείο storybook ιδρύθηκε το 2023 με έδρα τη Βούλα, Αττικής. Εξυπηρετεί παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα, με αποστολές μέσω κούριερ και παραδόσεις σε lockers.

Ο πυρήνας της φιλοσοφίας του είναι ότι ο συνδυασμός αφήγησης και εικονογράφησης είναι ο ιδανικός τρόπος για να αναπτύσσουν τα παιδιά λεκτικές και γνωστικές δεξιότητες, συναισθηματική νοημοσύνη και δια βίου αγάπη για τη λογοτεχνία. Στόχος του storybook είναι να μοιραστεί τη μαγεία που βρίσκεται σελίδες των βιβλίων με όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στην Ελλάδα, κάνοντας την αγγλική λογοτεχνία εύκολα προσβάσιμη.

Ολοκληρωμένη τη συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στο The Pop up Project Spring {exclusive} Edition, την Παρασκευή 19 & το Σάββατο 20 Απριλίου, από τις 10:00′ το πρωί έως τις 20:00′ το βράδυ, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, Κασσαβέτη 18, στην καρδιά της Κηφισιάς. Σας περιμένουμε να επιλέξουμε όλοι μαζί τις ομορφότερες δημιουργίες της Άνοιξης και τα καλύτερα δώρα για αυτό το Πάσχα.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

error: Content is protected !!