ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Συνέβη στο Gstaad: Δείπνο υψηλής αισθητικής της Θέμιδος Ζουγανέλη στο Alpina!

Το εκλεκτό soirée έλαβε χώρα στο φημισμένο εστιατόριο Seize, με το art de la table επιμελημένο αποκλειστικά από την οικοδέσποινα, ενώ μεταξύ των καλεσμένων ήταν και η Barbara Sturm, η Lina Botero και οι Geoffrey & Loulou Moore.

Η σχεδιάστρια μόδας και ιδρύτρια της THEMIS•Z, Θέμις Ζουγανέλη, παρέθεσε πρόσφατα ένα εντυπωσιακό δείπνο στο Gstaad της Ελβετίας, με αφορμή THEMIS•Z Pop Up στο ξενοδοχείο Alpina. Το εκλεκτό soirée έλαβε χώρα στο φημισμένο εστιατόριο Seize, όπου δύο υπέροχα στολισμένα τραπέζια, το καθένα από τα οποία παρουσίαζε τη μοναδική art de la table αισθητική της συλλογής THEMIS•Z Home, δημιούργησαν το σκηνικό για μια βραδιά γεμάτη μαγεία, ατμόσφαιρα και πολυτέλεια.

Θέμις Ζουγανέλη, Barbara Sturm, Alejandra de Rojas, Jade Ischia, Raquel Strada
Rodrigo Montojo
Θέμις Ζουγανέλη, Cristina Mandelli and Lina Bottero
Filippa de Abreu
Μεταξύ των διακεκριμένων καλεσμένων που παρευρέθηκαν ήταν η γνωστή μεγιστάνας της ομορφιάς Barbara Sturm, η Lina Botero, η Blanka Brillembough, οι Geoffrey & Loulou Moore, η Toghzan Wetteimer, η Raquel Estrada, η Alejandra de Rojas και πολλοί άλλοι.

Οι καλεσμένοι έζησαν ένα γαστρονομικό ταξίδι που επιμελήθηκαν οι ειδικοί σεφ του Seize, με κάθε πιάτο να συμπληρώνεται από την πλούσια συλλογή THEMIS•Z Home. Τα προσεκτικά επιμελημένα τραπέζια αντανακλούσαν το άψογο γούστο και την προσοχή στη λεπτομέρεια της σχεδιάστριας, δημιουργώντας μια καθηλωτική εμπειρία για όλους τους παρευρισκόμενους.

Μεταξύ των διακεκριμένων καλεσμένων που παρευρέθηκαν ήταν η γνωστή μεγιστάνας της ομορφιάς Barbara Sturm, η Lina Botero, η Blanka Brillembough, οι Geoffrey & Loulou Moore, η Toghzan Wetteimer, η Raquel Estrada, η Alejandra de Rojas και πολλοί άλλοι.

Το δείπνο της Ελληνίδας designer συγκέντρωσε μια εκλεκτή παρέα από όλον τον κόσμο, που μοιράζονται το πάθος για τη μόδα, την τέχνη και την πολυτέλεια.

Barbara Sturm & Paola Said
Andrea Dreesman
Barbara Sturm and Jane Cochran
Giulia Bonhomi & Blanka Brillembourgh
Geoffrey Moore
Toghzan Wertheimer & Loulou Moore

Η Θέμις Ζουγανέλη ευχαρίστησε τους καλεσμένους της τόσο για την παρουσία τους στο χειμερινό θέρετρο όσο για την αγάπη τους στο brand και δήλωσε ευγνώμων που είχε την ευκαιρία να γιορτάσει με μια τόσο αξιόλογη ομάδα. Το THEMIS•Z Pop Up στο Alpina Hotel στο Gstaad συνεχίζει να αναδεικνύει τη δέσμευση της σχεδιάστριας να δημιουργεί μοναδικές και αξέχαστες εμπειρίες για το κοινό της.

error: Content is protected !!