ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Spread the love with Moët & Chandon!

«Ηearty» pre-Valentine’s lunch στο Beefbar!

Άνθρωποι των media αλλά και φίλοι της εμβληματικής σαμπάνιας Moët & Chandon είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα «hearty» pre-Valentine’s γεύμα στο πολυτελές εστιατόριο Beefbar! Burger, τηγανητές πατάτες και παγωτό, ήταν ορισμένες από τις επιλογές στο menu, οι οποίες αποδεικνύουν πως η Moët & Chandon είναι το perfect match σε κάθε εορταστική περίσταση!

Valentine’s Tip: Πείτε «Ι Love You» στο αγαπημένο σας πρόσωπο, χαρίζοντάς του ένα από τα Limited Edition gift boxes και χαράξτε το προσωπικό σας μήνυμα πάνω στην φιάλη Moët & Chandon!

Η Moët & Chandon ιδρύθηκε το 1743 από τον Claude Moët και η φήμη της ξεπέρασε τα διεθνή σύνορα με τον Jean-Rémy Moët, απόγονο του ιδρυτή της, ο οποίος οραματίστηκε «να μοιραστεί την αφρώδη λάμψη της σαμπάνιας με όλο τον κόσμο. Από τη βασιλική αυλή μέχρι το κόκκινο χαλί και από το Studio 54 ως τα Grand Slam, η Moët & Chandon ενώνει τους ανθρώπους δημιουργώντας μοναδικές, απολαυστικές στιγμές. Ο Οίκος διαθέτει τους μεγαλύτερους και πιο ποικιλόμορφους αμπελώνες στην Καμπανία, ώστε να προσφέρει μια ολοκληρωμένη και ευρεία επιλογή από σαμπάνιες, που καλύπτει κάθε περίσταση και γευστική προτίμηση.

Bίκυ Καγιά

Από την εμβληματική Moët Impérial μέχρι την εκλεκτή συλλογή των Grand Vintage, και από τη γεμάτη λάμψη Moët Rosé Impérial μέχρι τη δροσερή Moët Ice Impérial, κάθε δημιουργία προκαλεί να της αντισταθούν, εντυπωσιάζει και προσφέρει απόλαυση, με ένα πλούσιο φάσμα γευστικών τόνων και αρωμάτων που αιχμαλωτίζουν μέσα τους τον εντυπωσιακό πλούτο του πατρογονικού terroir. Με την πρωτοβουλία Natura Nostra, το μακροπρόθεσμο πρόγραμμα αειφορίας της Moët & Chandon, ο Οίκος φιλοδοξεί να προστατέψει τη βιοποικιλότητα της περιοχής. Παράλληλα, μέσω του Toast for a Cause η Moët & Chandon στηρίζει από το 2009 πρωτοβουλίες φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Επί σχεδόν τρεις αιώνες, η Moët & Chandon επιλέγεται για να γιορτάσει ιστορικές στιγμές ή ιδιωτικές στιγμές μεγάλης προσωπικής σημασίας, χαρίζοντας σε κάθε πρόποση κάτι από την αφρώδη λάμψη της.

Tζόση Βιτζηλαίου (Communications Manager ΑΜΒΥΞ) Μαρίνα Κουταρέλλη Μυρτώ Κάζη
Sparkle like Moët & Chandon!
Μίκα Χούντα (Social Media & Digital Expert ΑΜΒΥΞ) Κατερίνα Μαντά
Tζόση Βιτζηλαίου (Communications Manager ΑΜΒΥΞ) Βίκυ Καγιά Cristiano Talassi (Area Manager Southern Europe Greece / Cyprus / Malta / Albania-Kosovo / N. Macedonia Moët Hennessy CEE)

Φωτογραφίες: Papadakis Press

error: Content is protected !!